Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Opstart af din nye virksomhed

Idéen og energien til din forretning skal selvfølgelig komme fra dig selv. Men vi kan vejlede dig indenfor en masse grundlæggende spørgsmål, som de fleste nystartere stiller sig selv fx:

  • Hvordan får man overhovedet et CVR-nummer? 
  • Hvordan laver man et budget, og hvad skal der til for at få et opstartslån i banken? 
  • Skal man lave en forretningsplan?

Vi tilbyder også tidlig sparring alene ud fra din idé. Fortæl os, hvad du drømmer om, og hvordan du forestiller dig din virksomhed. Vi har ikke en holdning til din idé og bedømmer ikke, om den er god eller dårlig. Du vil i stedet opleve, at vi stiller dig mange spørgsmål. Du har noget, du er fantastisk dygtig til, og som du brænder for. Vi hjælper dig til at få øje på de områder, du har brug for at afklare eller arbejde mere med for at komme rigtigt i gang og sætte handling på tankerne.

Sparringen med os er gratis, fortrolig og 100% uvildig.

Vi har samlet et helt univers for dig, der starter ny virksomhed - du kan finde alt fra skabeloner til gode råd og et overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Besøg vores iværksætter-univers


Book et møde med os

10 trin til opstart af virksomhed

Vi gennemgår alt det basale om opstart af virksomhed, og du kan møde andre lokale nystartere. Arrangementerne holdes 6 gange årligt, og det er gratis at deltage - men kræver tilmelding.


Find næste "10 trin til opstart af virksomhed" i vores kalender  

Spørg løs!

Vores panel af dygtige fagfolk brænder for at hjælpe dig.

Kontakt panelet med dit spørgsmål

Mød Stefan Mikkelsen, indehaver, nomiro

”Jeg oplever, at de er meget behjælpelige med at finde de kontaktpersoner, jeg har brug for. I en stor virksomhed er det ofte umuligt at ringe til omstillingen og få fat i den helt rigtige person. Så har jeg tilmed kunnet sige, at jeg har fået kontakten via ErhvervSkanderborg, og så mødes man på samme platform, og den anden part er mere åben for en snak end hvis vi ikke havde noget tilfælles.”

Stefan Mikkelsen ejer nomiro. Han har fået hjælp til at finde frem til relavnte personer i de lokale virksomheder.

Lysegrøn eller meget erfaren?

Den økonomiske side af at springe ud som iværksætter fylder typisk meget, når vi vejleder mennesker, der står med det ene ben i en virksomhedsopstart. Her kan du med sindsro komme til os for en uforpligtende snak. Er opbakningen stærk nok hjemmefra? Hvor meget skal du omsætte for? Hvor og hvordan skal salget foregå? Du kan vende den slags tanker med os – vi tager dig alvorligt, uanset om du er lysegrøn eller meget erfaren. Vi hjælper også gerne med kontakt til en advokat, revisor, bankrådgiver, markedsføringskonsulent, et patentbureau eller andre instanser, der kan være relevante for dig.

Hvert år sammensætter vi et panel af erfarne fagfolk, som gerne vil stille deres viden til rådighed for lokale iværksættere. Sidder du inde med et spørgsmål fx til en revisor - ja, så giv revisoren i vores "iværksætterpanel" et ring. Du kan også møde panelet på vores åbne iværksættercaféer, hvor I sammen kan tage en snak på tomandshånd. De arbejder under tavshedspligt - præcis ligesom os.

Book et møde med os

Mød vores iværksætterpanel