Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

ErhvervSkanderborgs Persondatapolitik

ErhvervSkanderborg er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig.

Vores oplysninger er:

ErhvervSkanderborg (efterfølgende ES)

Adelgade 38, stuen

8660 Skanderborg

CVR-nr.: 32 16 81 32
Telefon: +45 24 22 44 11

E-mail: mail@erhvervskanderborg.dk

Hvad er persondata?

Persondata er oplysninger, som kan identificere dig som fysisk person.

Som medlem, leverandør, samarbejdspartner eller anden bruger af vores services indsamler vi, i relevant omfang, følgende oplysninger:

Navn, titel, e-mail og telefonnummer samt virksomhed, virksomhedens adresse og cvr-nummer.

ES behandler persondata tilknyttet kontaktpersoner hos medlemmer, kunder, leverandører og andre relevante samarbejdspartnere ved at indsamle, registrere, systematisere, opbevare, tilpasse, videregive og slette.

Formål

Oplysninger bruges til at identificere dig som medlem og/eller samarbejdspartner og indsamles til følgende formål:

  • Administration af din relation til os
  • Tilsendelse af relevant materiale
  • Tilsendelse af nyhedsbrev
  • Administration og kommunikation om samarbejder
  • Opfyldelse af lovkrav

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er som udgangspunkt persondataforordningens artikel 6, stk. b, c eller f.

Medlemskab

Vi indsamler oplysninger om dig, din virksomhed og andre relevante kontakter for medlemskabet, når du melder virksomheden ind i foreningen. Det gør vi med det formål at kunne håndtere indmeldelsen, fakturering af medlemskab, deltagelse i arrangementer, kontakt omkring medlemskab, servicemails mv., samt at give dig den bedste oplevelse, når du deltager i aktiviteter hos os.

Derudover bruger vi data til at udvikle og optimere vores kommunikation og markedsføring til dig, så du får viden og information, som er målrettet dig og dine interesser.

Vi opbevarer data i hele medlemskabets periode og melder virksomheden sig ud, opbevarer vi de oplysninger, der er nødvendige for at leve op til gældende dansk lovgivning og vores kontrakt med Skanderborg Kommune om at yde generel erhvervsservice til alle virksomheder i Skanderborg kommune.

Tilmelding til arrangementer og netværk

Vi gør opmærksom på, at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn, virksomhed og e-mail) ifm. udlevering af deltagerlister til deltagerne, afholdelsesstedet samt oplægsholdere på det arrangement eller i det netværk, du er tilmeldt. Det gør vi med det formål at kunne gennemføre aktiviteten på bedst mulig vis for dig som deltager.

Billeder og video

Når du deltager i aktiviteter med ES, vil du opleve, at vi tager situationsbilleder og/eller situationsvideoer, hvor du eventuelt optræder på. Disse bliver primært brugt i forhold til markedsføring og til brug ved arrangementer. Du kan altid sige nej tak til at være med på foto/video – du skal blot tage fat i os.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, backup, leverandør til udsendelse af nyhedsmails mv. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

Hvordan opbevarer vi dine data?

ES lagrer og behandler dine oplysninger i systemer er udvalgt med hensyn til sikkerhed, så du kan være sikker på, at dine data bliver behandlet med størst mulig omhu og i overensstemmelse med lovningen. Vi har indgået databehandleraftaler med vores underleverandører, partnere mv. og stiller dermed krav til, at de også behandler dine data korrekt.

Alle medarbejdere i ES har adgang til dine oplysninger og ved, hvordan vi behandler dine data. Vi har løbende fokus på persondata og it-sikkerhed, og alle medarbejdere får løbende viden og uddannelse i forhold til sikker håndtering af data.

Dine rettigheder

Du kan altid henvende dig til ES og få at vide, hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig og hvad du kan forvente, at vi bruger dem til. Du kan også få viden om hvilke underleverandører vi samarbejder med i relation til dine data, og som derfor er databehandlere og kan se dine data.

Ønsker du at få rettet dine oplysninger, eller vil du have dem slettet, skal du henvende dig til ES.


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du mener, vi ikke behandler dine personoplysninger korrekt. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.