Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Arrangementer
Mere end 60 årlige events at vælge imellem - både for dig og dine medarbejdere!

Bliv medlem
Gør som mere end 580 lokale virksomheder - og mere end 80 lokale håndværkere - bliv en del af et stærkt, lokalt netværk

Brug os til
Spørg os om stort og småt. Vi har et stort netværk, og er klar til at guide dig videre - hjælpen er gratis!

Gratis hjælp til håndværkere og byggefirmaer i Skanderborg kommune

Der er flere gode grunde til at stå sammen som fagfolk, ikke mindst når man arbejder inden for byggebranchen. 

Flere håndværkere arbejder i tætte partnerskaber omkring de samme projekter og kunder. Og i en tid hvor det er meget svært at finde kvalificeret arbejdskraft, har både store og små håndværksvirksomheder brug for at kende hinanden for at kunne servicere kunderne bedst muligt.

Den lokale erhvervsforening, ErhvervSkanderborg er det naturlige samlingspunkt for de lokale håndværkere og byggefirmaer, og vi har en række aktiviteter, som er direkte målrettet branchen.

Fortrolig sparring

Du kan bruge os til sparre med omkring din virksomhed - det kan være, du oplever udfordringer eller har fremtidsplaner, som vi kan bidrage til. Snakken kan fx handle om rekruttering og elever, salg, planlægning, tidsstyring, økonomi, kundeservice, generationsskifte, grøn omstilling og vækst af din virksomhed.

Vi er desuden din indgang til puljer, programmer og andre erhvervsrettede tilbud.

Vores hjælp er gratis, fortrolig og 100% uvildig.

Book et uforpligtende møde her

Vi taler din sag overfor kommunen

En vigtig del af vores arbejde er at fungere som bindeled mellem de lokale virksomheder og Skanderborg Kommune. Her hjælper vi bl.a. i de sager, hvor kommunikationen er kørt af sporet. Det kan være i forbindelse med indhentning af tilladelser eller andre led i byggeprocessen.

Vi tager helt konkret en dialog med de relevante personer hos kommunen, så begge parter hurtigst muligt kan komme videre i processen. Her oplever vi, at kommunen sætter den gode dialog højt - og de har løbende stor fokus på at forbedre forholdene for de lokale virksomheder.

Har du brug for hjælp til en sag, er du altid velkommen til at kontakte os! Her finder du vores kontaktinfo

Dialogmøder mellem kommune og håndværkere

Et andet tiltag der skal sikre en god dialog mellem kommune og de lokale håndværkere, er de årlige dialogmøder. De afholdes både i foråret og efteråret. 

Her kan du møde relevante medarbejdere fra kommunen, som bl.a. fortæller om kommende anlægsopgaver, nye myndighedskrav og om den interne organisering i relevante afdelinger.

Det er gratis at deltage i dialogmøderne, men de kræver tilmelding. Møderne bliver slået op i vores online kalender, og vi sender også invitation ud til dig, hvis du er modtager af vores nyhedsbrev. 


Du kan skrive dig op til nyhedsbrevet her - og angive "byggeri" som din interesse.

Se alle vores arrangementer 

Hvem er ErhvervSkanderborg?

Vi er sat i verden for at bakke op om det lokale erhvervsliv og skabe vækst i kommunen. Det gælder på tværs af brancher og alle størrelser af virksomheder.

Vi er en privat medlemsejet forening, og vi er godt på vej mod de 600 medlemmer. Du har mulighed for at blive medlem, men det er ikke et krav for at gøre brug af vores service.

Samtidigt er vi Skanderborg Kommunes erhvervsråd, og et uafhængigt talerør mellem erhvervsliv og kommune.


Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan din virksomhed er stillet netop nu - og så vi kan afklare, om der er noget, vi kan bidrage med i forhold til aktuelle udfordringer eller planer for fremtiden.

Giv os et kald!

Se hvem der er medlem

Mød John A. Laursen, ejer, Tømrer- Murer & Kloakmester John A. Laursen

”Det er en stor hjælp for os at have ErhvervSkanderborg med på sidelinjen, når vi har sager med kommunen. Der bliver de talerør for både os og andre erhvervsdrivende i Skanderborg og kan nogle gange hjælpe til, at forløbet holdes i gang og en beslutning kan træffes lidt hurtigere end ellers.”

John A. Laursen ejer virksomheden Tømrer- Murer & Kloakmester John A. Laursen