Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Situationer med ejerskifte eller ny bestyrelse

Generationsskifte er ofte mange år undervejs og en proces med mange hensyn. Ring til os for uvildig sparring på dine overvejelser, også ved en lang tidshorisont. Vi vil spørge til, hvad der skal ske med virksomheden og vejlede dig om, hvordan du og virksomheden kan forberede jer. I mange tilfælde er det ikke bare en virksomhed, det er også et livsværk, og det tager vi meget alvorligt. Om det rigtige er et salg, overdragelse til familiemedlemmer eller noget tredje behøver du ikke være alene om at tænke på.

Både små og store virksomheder kan have gavn af at indsætte en bestyrelse eller samarbejde med et professionelt advisory board. Det kan være et svært emne, hvis man har startet og drevet sin egen virksomhed igennem mange år. Hvorfor er der andre, der skal blande sig? Vi tager gerne en uformel snak med dig om, om en bestyrelse vil kunne give bidrage til virksomhedens videre vækst.

Kontakt os for uvildig sparring

Skaber din bestyrelse værdi?

I virksomheder, der allerede har en bestyrelse eller et advisory board, vil det typisk være vores anbefaling, at man løbende kigger på, om sammensætningen af kompetencer er rigtig set i forhold til virksomhedens behov. Det er nemt og hyggeligt, at naboen eller onklen sidder i bestyrelsen for dit firma, men har de også kompetencer, som løfter din virksomhed? 

Et nyt bestyrelsesmedlem kan være afgørende for at sætte gang i virksomhedens vækst. Vores tilgang vil i første omgang være spørgende for at hjælpe dig til at afdække, hvad virksomheden har brug for. Det er vigtigt at gøre sig den overvejelse, om bestyrelsen skaber reel værdi for virksomheden.