Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

I og med at vi samler erhvervslivet i Skanderborg kommune, drejer vores vejledning sig ofte om at koble din virksomhed sammen med relevante samarbejdspartnere.

Måske har vi andre medlemmer i ErhvervSkanderborg, der deler den udfordring du står med – eller netop har overvundet den. Det er ikke usandsynligt, at de kan byde ind med noget, din virksomhed har brug for. Vidensdelingen er sund og gavmild i Skanderborg, og det opfordrer vi mange til at benytte sig af.

Mange gange starter vi dialogen med et virksomhedsbesøg. Det giver en god forståelse for din virksomhed - kultur, arbejdsgange, faciliteter og evt. produktion.

Skal vi kigge forbi din virksomhed? Tag fat os for en snak om, hvordan din virksomhed er stillet netop nu, og om der eventuelt er noget, vi kan hjælpe med.


Book et møde med os

Mød Morten Lind, ejer, Zinkbakken.dk

”Jeg var bare mig i virksomheden for to år siden, og så gav de mig en gennemgang og fik hurtigt defineret nogle udfordringer og muligheder. Der var flere ting, jeg slet ikke havde tænkt på. Allerede dagen efter havde de formidlet kontakt til en uddannelse, og så fik jeg Rikke som marketingpraktikant. Det satte gang i en positiv spiral af udvikling, som jeg helt sikkert havde behov for. Der er meget ved en webshop, man kan nørde ned i. I dag er vi syv fuldtidsansatte og tre ungarbejdere.”

Morten Lind ejer Zinkbakken.dk. Mødet med ErhvervSkanderborg fik ham til at tænke over muligheder, som han ikke vidste eksisterede.

Mød John A. Laursen, ejer, Tømrer- Murer & Kloakmester John A. Laursen

”Det er bestemt mit indtryk, at de deler sol og vind lige iblandt medlemmerne. Det er ikke vigtigt, om du har et stort eller lille firma. Og de er dygtige og et stærkt bindeled mellem erhvervslivet og kommunen i Skanderborg.”

John A. Laursen ejer tømrer-, murer,- og kloakmestervirksomheden af samme navn. Han oplever ErhvervSkanderborg som et stærkt bindeled mellem erhvervsliv og kommune.