Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Kontakten, du lige står og mangler

Det kan være en slidt kliché, men vi oplever dagligt, at den stadig holder: Netværk og gode relationer er vejen frem. ErhvervSkanderborgs medlemsskare er netop et af vores bedste redskaber til at hjælpe virksomheder i stort og småt. Utroligt ofte findes der en god lokal leverandør, du kan tage kontakt til fremfor at bestille hjem fra Østen, det være sig Kina eller København. Spørg os, hvis du mangler en samarbejdspartner, for meget ofte findes den gode kontakt lige om hjørnet.

Du får fat i os her

Andre gange mangler vores medlemmer en konkret indgang til f.eks. Erhvervshuset, Udenrigsministeriet eller regionens EU-kontor i Bruxelles. Vi er ikke en telefonbog, men vi vil i mange tilfælde vide, hvem du skal have fat i for at komme videre i en sag, få besvaret et spørgsmål eller sætte et vigtigt møde op. Det har et langt navn: ”Erhvervsfremmesystemet”, og vi kan vejlede dig om initiativer, puljer, projekter og lignende, der kan være relevante for din virksomhed, ligesom vi kan sætte dig i forbindelse med specialiserede rådgivere indenfor de her instanser.

Mød Thomas Hjort, ejer, ProLution

”Jeg har fået kontakt til en del virksomheder, som jeg ikke kendte – det har både givet kundemøder og nye samarbejdspartnere, som jeg har udviklet nye koncepter sammen med. Og det gør bare en forskel, at man har en fælles reference. Kold kanvas er slet ikke mig – her er det netværket, der driver salget.”

Mød John A. Laursen, ejer, Tømrer- Murer & Kloakmester John A. Laursen

”Det er en stor hjælp for os at have ErhvervSkanderborg med på sidelinjen, når vi har sager med kommunen. Der bliver de talerør for både os og andre erhvervsdrivende i Skanderborg og kan nogle gange hjælpe til, at forløbet holdes i gang og en beslutning kan træffes lidt hurtigere end ellers.”

John A. Laursen ejer virksomheden Tømrer- Murer & Kloakmester John A. Laursen