Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Kontakten, du lige står og mangler

Det kan være en slidt kliché, men vi oplever dagligt, at den stadig holder: Netværk og gode relationer er vejen frem. ErhvervSkanderborgs medlemsskare er netop et af vores bedste redskaber til at hjælpe virksomheder i stort og småt. Utroligt ofte findes der en god lokal leverandør, du kan tage kontakt til fremfor at bestille hjem fra Østen, det være sig Kina eller København. Spørg os, hvis du mangler en samarbejdspartner, for meget ofte findes den gode kontakt lige om hjørnet.

Du får fat i os her

Andre gange mangler vores medlemmer en konkret indgang til f.eks. Erhvervshuset, Udenrigsministeriet eller regionens EU-kontor i Bruxelles. Vi er ikke en telefonbog, men vi vil i mange tilfælde vide, hvem du skal have fat i for at komme videre i en sag, få besvaret et spørgsmål eller sætte et vigtigt møde op. Det har et langt navn: ”Erhvervsfremmesystemet”, og vi kan vejlede dig om initiativer, puljer, projekter og lignende, der kan være relevante for din virksomhed, ligesom vi kan sætte dig i forbindelse med specialiserede rådgivere indenfor de her instanser.

Mød Klaus Bolwig Huusmann, ejer, Scandinavias

”Der findes ikke mange opgaver, vi ikke kan løse lokalt her i byen. Da Coronaen kom, kunne vi ikke længere få leveret en amerikansk produceret dispenser til håndsprit. De måtte bare melde pas. Vi kunne have sat os på hænderne, men i stedet gav vi os til at finde lokale samarbejdspartnere og sætte vores egen bæredygtige version i produktion. Den kommer i salg inden længe, og så kan vi servicere vores kunder endnu bedre end før – endda langt mere bæredygtigt. Det er ufatteligt, hvad vi kan udrette og kapere indenfor det lokale netværk.”

Klaus Bolwig Huusmann ejer af Scandinavias tror på værdien af et stærkt, lokalt netværk.

Mød Rehne Bomholt Petersen & Malene Kristensen, ejere, Packhouse

”ErhvervSkanderborg gjorde os opmærksomme på en pulje, vi kunne søge og ad den vej få et professionelt advisory board. Vi startede virksomhed for knap tre år siden, og det er fantastisk for os at mødes med tre rådgivere hvert kvartal. Så går vi igennem, hvad vi har lavet siden sidst og lægger planer for, hvad der skal ske det næste stykke tid. Det er næsten helt eksamensagtigt, men vi kan se, at det gør en forskel. Det var ikke lykkedes uden vejledning fra ErhvervSkanderborg.”

Rehne Bomholt Petersen & Malene Kristensen fra Packhouse fik hjælp til opstart af advisory board.

Mød John A. Laursen, ejer, Tømrer- Murer & Kloakmester John A. Laursen

”Det er en stor hjælp for os at have ErhvervSkanderborg med på sidelinjen, når vi har sager med kommunen. Der bliver de talerør for både os og andre erhvervsdrivende i Skanderborg og kan nogle gange hjælpe til, at forløbet holdes i gang og en beslutning kan træffes lidt hurtigere end ellers.”

John A. Laursen ejer virksomheden Tømrer- Murer & Kloakmester John A. Laursen