Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Eksport

Løbende optimering af, hvilke markeder man arbejder med, er utroligt centralt for de fleste virksomheder. Det dukker ofte op i vores samtaler ude hos medlemmerne, og her giver vi gerne sparring på de grundlæggende overvejelser. Efterfølgende vil vi typisk hjælpe dig videre til mere specialiseret vejledning.

Eksport handler – som så meget andet – om at have de rigtige kontakter tidligt i processen. Landene er meget forskellige at arbejde med og komme ind på med danske produkter og ydelser. Vi vil i nogle tilfælde hjælpe dig videre ved at inddrage Udenrigsministeriet, Erhvervshuset eller ved at formidle kontakt til regionens EU-kontor i Bruxelles, som har et godt overblik.

Ekstra tilbud til medlemmer

Som medlem har du også mulighed for at booke 1:1-møde i Skanderborg med specialist inden for eksport til Tyskland samt med advokat med speciale i Brexit. Kontakt os for at booke tid.


Sparring omkring eksport - giv os et ring!

Mød Klaus Bolwig Huusmann, ejer, Scandinavias

”Vi eksporterer 60% af vores produkter til udlandet. Vi sælger meget få af vores produkter her i kommunen, så vores virksomhed er som sådan ikke lokal forankret. Dog har vi opdaget hvad der kan opnås ved at benytte sig af det lokale netværk når der skal løses udfordringer – vi kan faktisk løse det meste lige her i nærmiljøet, og det har gjort en kæmpe forskel. Vi har tit trukket på ErhvervSkanderborg i den henseende, og de er altid super motiverede og engagerede når de går ind i et projekt.”

Klaus Bolwig Huusmann eksporterer til udlandet, og har opdaget betydningen af nærmiljøet, når udfordringer skal overvindes.