Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

AVK International A/S & Niels Aage Kjær

Uddrag af indstillingen

AVK-koncernen er Skanderborg kommunes største virksomhed.

På trods af COVID-19's negative effekt har AVK-koncernen med regnskabet for 2019-2020 præsteret sit hidtil bedste resultat; Omsætningen steg med 4,1%, og resultatet efter skat steg med 12,5%.

Virksomheden har holdt ved at blive i Skanderborg med deres hovedkontor og lager, som bidrager positivt til kommunes udvikling og vækst ved at skabe arbejdspladser i kommunen.

Direktør Niels Aage Kjær har haft en stor indflydelse på erhvervsudviklingen i Skanderborg kommune igennem rigtig mange år.

Læs hele indstillingen

Flexfone A/S

Uddrag af indstillingen

Vækstvirksomhed, 3 gange gazelle fra 2017-2019. Beskæftiger i dag ca. 35 personer, og flere nye kollegaer er på vej.

Flexone udvikler fremtidens erhvervstelefoniløsning – førende aktør; De første til at integrere Microsoft Teams. B2B-virksomhed med et stærkt forhandlernetværk. Forhandlerne er Flexfones samarbejdspartnere, der har den direkte kontakt til slutbrugerne.

Bag virksomheden står direktør Lars Aagaard og bestyrelsesformand Pelle Smidt, medstifter af bl.a. Zitcom.

Læs hele indstillingen

Jan Hounisen Locher, direktør for Hounisen Laboratorieudstyr A/S

Uddrag af indstillingen

Jan Locher er en dygtig iværksætter, og med sin idérigdom og optimistiske tilgang til udfordringer formår han at gøre en forskel og hurtigt sætte handling bag både ord og tanker.

Under den verdensomspændende pandemi, fik Jan ideen til at udvikle et dansk produceret visir af genbrugsplast til sundhedsvæsnet. Disse visirer blev produceret i millionantal under første lock-down.

Byggede nyt domicil i Skanderborg for 6 år siden. Påbegynder primo 2021 en udvidelse med ny lagerhal.

Fokus på klima. Investerer i solceller i 2020. Arbejder på at vedligeholde natur og fredningsområde i industriområdet på Niels Bohrs vej for beskyttelse af biodiversiteten.

Sikrer godt arbejdsmiljø for ansatte, derunder elever, praktikanter samt Flex-ansatte.

Læs hele indstillingen