Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Velkommen til lokalområdet!

Vi er glade for, at du har valgt at flytte din virksomhed til Skanderborg Kommune! Du er landet et godt sted, hvor der er stort fokus på at skabe de bedste rammer for et aktivt lokalt erhvervsliv.

Din nye kommune er kendt for et stærkt fællesskab, god infrastruktur og en strategisk placering. Vi – den lokale erhvervsforening, ErhvervSkanderborg – vil gøre vores til, at du og dine eventuelle medarbejdere bliver taget godt imod.

Her er gode muligheder for virksomhederne; Skanderborg er hjemsted for en bred vifte af brancher, og placeringen tilbyder adgang til en højt kvalificeret arbejdsstyrke og et understøttende miljø, der hjælper dig med at nå virksomhedens mål.

Vi glæder os til at lære dig og din virksomhed at kende!

De bedste hilsner

Teamet hos ErhvervSkanderborg

Erhvervschef Anja Ellersgaard Basse, erhvervskonsulent Jesper Yde Knudsen, erhvervschef Marianne Kristensen og erhvervskonsulent Line Ebbesen

Vi bakker op – gratis, fortroligt og 100 % uvildigt!

ErhvervSkanderborg er et ideelt sted for dig og din virksomhed til at opbygge stærke relationer til andre lokale virksomheder. Vi er et naturligt knudepunkt for erhvervslivet, og har siden 2007 arbejdet for at yde opbakning til det lokale erhvervsliv og skabe vækst i kommunen.

ErhvervSkanderborg er en privat medlemsejet forening og er samtidigt Skanderborg Kommunes erhvervsråd. Det betyder, at vi gratis vejleder ALLE virksomheder, som måtte have brug for det - helt fortroligt og 100 % uvildigt.

Der er masser af faglig inspiration af hente i vores mere end 60 årlige arrangementer, i vores ERFA-netværk (for alle niveauer i organisationen) og til vores sociale events med fokus på networking.

Sådan kan du bruge os

Vores dør står altid åben, hvis du har brug for sparring eller svar på små og store spørgsmål i relation til drift og udvikling af din virksomhed.

Du kan til enhver tid tage fat i os for en fortrolig snak om, hvordan din virksomhed er stillet netop nu, og om der er noget, vi kan hjælpe med fx:

  • Er der relevante puljer at søge? Til digitalisering, grøn omstilling, kompetenceudvikling m.v.
  • Er der relevante faglige netværk lokalt, som kan styrke dig og/eller dine medarbejdere?
  • Brug for at udvide dit lokale erhvervsnetværk / møde nye samarbejdspartnere?
  • Forretningsudvikling – fortrolig sparring
  • Sparring til ejerskifte
  • Hjælp til kriseramte virksomheder
  • Ledige kontorfælleskaber
  • Byggegrunde og lokaler
  • Kom på den lokale håndværker-og entreprenørliste

Kontakt os
Erhvervschef Marianne Kristensen, mobil 30 35 25 85 eller mak@erhvervskanderborg.dk

Læs mere om, hvad du kan bruge os til

Er rekruttering en udfordring?

Jobcenter Skanderborg hjælper med at finde det bedste match mellem ledig og virksomhed - både til almindelig jobs, praktikforløb m.m. Sådan kan Jobcenteret hjælpe dig

Erhvervsteamet er klar til at hjælpe dig

Kommunens erhvervsteam er din direkte vej til ind til kommunal sagsbehandling. Tag kontakt til erhvervsteamet

Hold dig opdateret på det lokale erhvervsliv

ErhvervSkanderborgs nyhedsmail

Her får du løbende invitationer til lokale arrangementer målrettet erhvervslivet samt information om fx aktuelle puljer, ny lovgivning og andre relevante tiltag. 

Tilmeld dig ErhvervSkanderborgs nyhedsmail her.

Erhvervsnyt fra borgmesteren

Skanderborg Kommunes borgmester, Frands Fisher sender to gange årligt "Erhvervsnyt fra borgmesteren". 

Tilmeld dig nyhedsmailen fra borgmesteren her.

Lad os holde kontakten!

Det er vigtigt med en tæt kontakt mellem os og dig som lokal virksomhed. Kender vi din virksomheds udfordringer og muligheder, kan vi bedst muligt understøtte.


Nu har du mødt både ErhvervSkanderborg, Jobcenteret og kommunens erhvervsteam. Vi kommer gerne på et besøg – både sammen og hver for sig - så vi opfordrer til, at du tager fat i os, hvis vi stadig har til gode at hilse på hinanden.

Vi glæder os til at møde dig - og endnu en gang; Velkommen til!