Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Medarbejdere
Se hvem vi er og hvordan du får fat i os!

Tankerne bag
Vi samler erhvervslivet i Skanderborg!

Bestyrelse og vedtægter
Mød vores bestyrelse her.

Om os

Det er hårdt arbejde at starte og siden drive virksomhed – men med de rette kontakter og et sted at søge svar på spørgsmål, er man allerede langt bedre stillet.

ErhvervSkanderborg er netop det sted. Siden 2007 har vi arbejdet for at yde opbakning til det lokale erhvervsliv og skabe vækst i kommunen. Det gælder på tværs af brancher og alle størrelser af virksomheder. Og vi er godt på vej mod de 600 medlemmer.

Vi er en privat medlemsejet forening og samtidigt Skanderborg Kommunes erhvervsråd. Det betyder, at vi har en kontrakt med kommunen og vejleder ALLE virksomheder, som måtte have brug for det. Samtidig tilbyder vi hvert år en lang række arrangementer, faciliterer netværk m.m. For medlemmer er disse enten gratis eller til særpris. Flere gange årligt har vi også arrangementer, som er åbne for alle.

ErhvervSkanderborg er en uafhængig dialogpartner mellem erhvervslivet og Skanderborg Kommune. Foreningen tegnes af en medlemsvalgt bestyrelse og drives i det daglige fra vores kontor i Adelgade.


Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan din virksomhed er stillet netop nu, og om der eventuelt er noget, vi kan hjælpe med.

Her er vores kontaktinfo

Mød Jan C. Rathcke, adm. direktør, Natur-Drogeriet A/S

”Skanderborg har vist sig at være en god erhvervskommune og har også gode resultater på Dansk Industris målinger. Her er gode muligheder og en erhvervsforening, der inspirerer og giver et puf videre, hvis det er nødvendigt. Det de laver er absolut pengene værd.”