Ferielukket uge 30-31

Din nære erhvervsforening i Skanderborg

Hos ErhvervSkanderborg arbejder vi for at skabe vækst i Danmarks smukkeste erhvervskommune.

Vi er til for at hjælpe virksomheder (medlemmer såvel som ikke-medlemmer) og iværksættere i kommunen til vækst og med eventuelle problemstillinger. Vi er også virksomhedernes talerør til kommunen og det politiske niveau.

ErhvervSkanderborg er en privat forening med kontrakt med Skanderborg Kommune og Væksthus Midtjylland.

Det er os du kan møde hos ErhvervSkanderborg

A/S Jubo Rustfrit Stål

Adresse
Agerbakken 11-13
8362
Hørning
Kontakt
Telefonnummer: 
86 57 15 88
Beskrivelse

Vi har kompetancerne, der løfter din opgave: Med vores avancerede produktionsudstyr kan vi løse alle slags opgaver - store som små. Til diden og til den rigtige pris. Laserskæring: Schiavi laserskærer, 4000 watt. Klip: Amada saks, klip i optil 8 mm rustfri stål. Amada kantpresse: HFP220.4 (220 tons) 4,2 m bukkelængde og ekstra slaglængde. Afgratning: Fladder. Svejsning TIG og MIG: vi anvender primært Fronious, Kemi og Migatronic. Revolverstandsning: via tilknyttet underleverandør/samarbejdspartner. CNC-maskinbearbejdning: drejefræse værkstedmed to drejebænke en fræser og et bearbejdningscenter. Glasblæsning: kabine for mellemstore emner ellers via underleveradør. Bejdsning: af små emner ellers via underleverandør.IT AutoCad, SolidEge og SolidWorks

Vi leverer f.eks,: Procesanlæg til fødevareindustrien, Montering af procesanlæg externt/internt, Maskinstativer, Opsvejste, konstruktioner, Rørsvejsninger, Beholdere og tanke, Svejste kamre, Transportører, Alm. klejnsmed opgaver som beslag osv., Laserskæring, afgratning, buk og bearbejdning. Speceialopgaver indenfor byggeri og boligindretning. Rustfri bordplader med isvejset vask.