3D Animation ApS

Adresse
Adelgade 116
8660
Skanderborg
Kontakt
Telefonnummer: 
89 93 67 69
Beskrivelse

MULTIMEDIEBUREAUMED SPECIALE I UNIKKE3D VISUALISERINGER OG ANIMATIONSFILM

Vi kombinerer kreativt design med tekniske færdigheder og skaber unikke visualiseringer til dit projekt.

VISUALISERING AFKONCEPTER OG IDEER

Vi bringer liv i koncepter og ideer som endnu ikke eksisterer. Dermed skaber vi bedre forståelse for dine kunder og samarbejdspartnere.

PÅVIRKNING AFBESLUTNINGSTAGERE

3D leverer budskabet krystalklart og er et værdifuldt markedføringsværktøj. Ikke håndgribelige ideer bliver præsenteret nøjagtigt som de er udtænkt.

SERVICES:

Virtual Reality (VR)

Slip magien løs og tag dine præsentioner til det næste niveau. Oplev total indlevelse og få følelsen af tilstedeværelse. Bevæg dig i en virtuel verden og interager med omgivelserne.

3D Animation

Animation og levende billeder generelt, er en effektiv måde at engagere kunder og skabe interesse om dit produkt / din løsning. Bring dine visioner til live med animationsfilm.

3D Visualisering

Vores renderinger og illustrationer designes til at kommunikere kundens produkt, løsning eller budskab bedst muligt. Unikke og realistiske billeder sælger varen.

Konfiguratorer

Kundetilpassede og unikke konfigurator-løsninger forenkler salgs-processen og eliminerer fejl i bestillinger. Samtidig gives stærkt visuelt feedback til kunden i hele salgs-processen.

Apps & Web

Moderne websites og tilhørende Apps udviklet på stærk cross-platform fundament. Dertil kommer offline og stand-alone software udvikling. Alle disse kompetencer tilbydes under samme tag.

DTP & Ad-hoc

Vores glade kunder benytter sig af vores hotline, får at få stillet de mindre dagligdags behov inden for vores felt - herunder også DTP arbejde i form af billedbehandling, layout til tryksager mv.