3D Animation ApS

Adresse
Adelgade 116
8660
Skanderborg
Kontakt
Telefonnummer: 
89 93 67 69
Beskrivelse

3D Animation ApS servicerer en lang række danske og internationale virksomheder i vidt forskellige industrier. Vi leverer animerede film, 3d visualiseringer, websites, app's, kundespecifikke softwareløsninger samt ad-hoc DTP arbejde for vores kunder. Vores kernekompetence er at visualisere kompleks forståelse og gøre salgs- og præsentationsmateriale indbydende via vores værktøjer.

Vi har noget for alle idet vi løser en lang række forskellige opgaver indenfor markedsføring og salgsmateriale. Vores særlige evner indenfor 3D verdenen er vores spidskompetence men vi løser også beslægtede opgaver. Mange af vores kunder bruger os som marketingafdelingens forlængede arm der kan gøres brug af i de perioder det er nødvendigt.

 

IT virksomhed

Medarbejderne har bred almen interesse for IT og grafisk design arbejde. Derfor er vores team multi-talenter hvilket betyder vi kan servicere vores kunder med mange overlappende ydelser samlet under et tag. Vores medarbejdere er multimedie produktionsfolk med mange års erfaring og kender derfor alle led i produktionen. Vores kunder får direkte adgang til 'maskinrummet' hvilket betyder kortere vej fra idé til produkt.

 

Historie

I2013 kan 3D Animation fejre 10 års jubilæum. Virksomheden blev stiftet år 2003 i Skanderborg, hvor vi efter forskellige eventyr også holder til den dag i dag. Virksomheden opstod på baggrund af en interesse og facination af animationsfilm og visuelle effekter, en skæv indgangsvinkel gennem rustfrit stål industrien blev startskuddet og forretningen var født. Fælles for alle ansatte er en fortid med stor interesse for computer hardware, hvilket sætter os i stand til at løse meget komplicerede opgaver da vi har meget dybere teknisk indsigt end blot 3D'en.

Visionen

Visionen er at blive førende leverandør af animerede 3D præsentations- film til dansk erhvervsliv. Kernen af vores arbejde er at gøre en kompleks fortælling let forståelig via animation og netop det, vil vi være de bedste til!