Lokale kontorfællesskaber

ByMakers
Godthåbsvej 27, 1. sal
8660 Skanderborg

ByMakers er et koncept, der er målrettet små virksomheder, iværksættere og start-ups, der vil være en del af et miljø, der understøtter vækst, samarbejde og udvikling.

ByMakers tilbyder forskellige muligheder for leje, og priserne starter fra 2.000 kr. + moms i måneden for et skrivebord. Mulighed for drop-in plads til 900 kr. + moms i måneden.

Læs mere på www.bymakers.dk

Erhvervshuset Kielberghus
Tre ledige kontorpladser til leje i et professionelt miljø - sammen med vores gode kolleger, i erhvervshuset Kielberghus i Skanderborg.

Pladserne udlejes som et samlet kontor eller som enkeltpladser. Kontoret fremlejes umøbleret. Kontormiljøet er sat i stand foråret 2017 og fremstår lyst og moderne. Der er adgang til fælles køkken, toiletter og mødefaciliteter.

Kontakt Anne Mikkelsen på telefon 2230 8878 for yderligere information. Læs mere her.

THE DAY Studios
Vestergade 14
8660 Skanderborg

I de charmerende, gamle lokaler, som tidligere har huset byens tekniske skole holder THE DAY Studios til. Et hyggeligt kontorfællesskab, der med vores kreative indretning danner rammerne for en inspirerende hverdag for iværksættere og mindre virksomheder.

Vores priser starter fra 599 kr. + moms for en flexplads og 999 kr. + moms for en fast skrivebordsplads.

Læs mere og lær os at kende på www.theday.dk

Kontakt også gerne Interiør Stylist Sanne Kragelund, som står bag THE DAY Studios på 53800067 eller sanne@sannekragelund.dk.