Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Vi ser, at mange virksomheder arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed uden nødvendigvis at lægge så meget i det. Det bliver i stigende grad en naturlig del af driften mange steder. Grøn omstilling kan indebære projekter på mange niveauer og være med til at modne en virksomhed yderligere.

Hos ErhvervSkanderborg arbejder vi også med vejledning af virksomheder som har initiativer, der kan støttes af puljemidler. Vi hjælper også med at se hele vejen rundt om organisationen igennem grønne briller. Det kan være energioptimering af alt fra arbejdsflowet og underleverandører til produktion og logistik. På den måde kan vi sammen lokalisere, hvor der er penge at hente eller spare og selvfølgelig mulighed for at agere mere miljøvenligt.

Du sætter ambitionsniveauet for virksomhedens grønne omstilling. Vi hjælper dig i gang med alt fra at kigge på el- og varmeforbruget til en fuldkommen kortlægning af værdikæden ud fra et bæredygtighedsperspektiv. Om det så er spild i produktionen, emballageansvar eller transport, så mærker vi tydeligt, at det grønne er et emne, der fylder mere og mere hos vores medlemmer. Vi går entusiastiske ind i det og kender dygtige specialister, vi kan henvise dig til efter en indledende snak.


Lad os tage en grøn snak om din virksomhed!

Mød Claus Stoustrup, ejer, Decoplant

”Grøn omstilling er ikke noget nyt for os, jeg har altid passet på tingene, men vi arbejder meget med genbrug af plastikpotter og affald i almindelighed. Vi leverer planteløsninger til virksomheder, og nu er vi gået meget ind i at markedsføre genbrugsplanter. I stedet for at hyle brugte planter i containeren, så giver vi dem nyt liv. I den forbindelse har vi fået sparring fra ErhvervSkanderborg, som altid er rigtig gode til at følge med i, hvad der sker i samfundet og prikke til os medlemmer, når de ser noget interessant.”

Claus Stoustrup, ejer af Decoplant, har fået sparring fra ErhvervSkanderborg på grøn omstilling.