Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Sådan svarer du på offentlige udbud - for håndværkere

At svare på et offentligt udbud kan være en vanskelig disciplin. Derfor er mange tilbud desværre mangelfulde, og det betyder, at tilbudsgiveren – fx en håndværksvirksomhed – må afvises som leverandør.

Til dette dialogmøde har vi fokus på, hvordan du som håndværker svarer korrekt på offentlige udbud – så du sikrer at blive taget i betragtning som leverandør.


Rolf Simonsen fra Værdibyg fortæller om, hvordan du i tilbud beskriver:

  • Risikostyring
  • Sikkerhed på arbejdspladsen
  • Plan for styring af byggepladsen
  • Dokumentation
  • Andre vigtige ting


Afslutningsvis kan du møde to nyansatte ledere fra Skanderborg Kommune:

Henrik Littau-Jensen, Centerchef for Anlæg og Ejendomme

Henrik har bl.a. ansvaret for gennemførelsen af en række større anlægsprojekter i Skanderborg Kommune – både igangværende og kommende. Hør Henrik fortælle kort om de mest aktuelle anlægsprojekter.

Mie Rauff Nielsen, Ejendomscenterchef

Skanderborg Kommune arbejder på en omorganisering af driften af kommunale ejendomme, så flere drifts- og vedligeholdelsesopgaver bliver koordineret fra et central ’ejendomscenter’. Hør Mie fortælle om de væsentligste forandringer fra den nuværende driftsform – og hvordan de kan have indflydelse på dit eget samarbejde med Skanderborg Kommune.

Målgruppe

Alle lokale virksomheder med interesse i byggeri.


Om oplægsholderen

Rolf Simonsen er programdirektør for Værdibyg. Han har i en årrække arbejdet med byggeriets processer og har været med i Værdibyg fra start. Rolf er uddannet civilingeniør og har en erhvervs-Ph.D. om implementering af nye ledelseskoncepter i byggeriet.

Værdibyg (Værdiskabende Byggeproces) er et unikt udviklingsprogram i byggeriet, som udvikler byggeprocessen og udfordrer branchen med nye idéer.

Værdibyg er resultatet af et initiativ taget af BAT-Kartellet, Bygherreforeningen, DI Byggeri, Danske Arkitektvirksomheder, Foreningen af Rådgivende Ingeniører og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg og DI byggeri. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

onsdag den 20. september 2023
Kl. 15:00-17:30

DM Supply A/S, Marktoften 14, 8464 Galten

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk