Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Skab værdi med dine data

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan bruge din virksomheds data til at træffe bedre beslutninger? Beslutninger, der bl.a. kan føre til et lavere omkostningsniveau, større salg, bedre prissætning samt optimering af din kundeportefølje.

Denne eftermiddag vil du se konkrete eksempler på, hvordan din virksomhed kan udnytte sine data til at træffe bedre forretningsmæssige beslutninger. Vi kigger også på, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på, når du arbejder med data og rapportering.

Efter en kort pause sætter vi fokus på, hvordan din virksomhed konkret kommer i gang med at arbejde med data og om, hvordan Cloud-løsninger gør avanceret Business Intelligence tilgængeligt for mindre og mellemstore virksomheder uden at sprænge IT-budgettet.

Vær med til at gøre oplægget interessant og relevant! Sidder du inde med et spørgsmål ift. dagens tema, så send det på forhånd til claus@hoygaard.dk – så tager oplægsholderne det med i deres oplæg.


Målgruppe

Virksomheder med +10 medarbejdere, som gerne vil arbejde mere struktureret med deres data og lære om, hvordan data kan skabe værdi for deres virksomhed.


Om oplægsholderne

Claus Høygaard Michaelsen ejer Hoygaard – Business Insight. Claus har 20 års erfaring med økonomistyring, rapportering og analyse for en lang række af virksomheder indenfor mange forskellige brancher. Fælles for alle de opgaver Claus løser for sine kunder er, at data indgår på den ene eller anden måde. 

Lars Taagaard Christiansen har en lang baggrund inden for økonomistyring og Business Intelligence. Han er i dag partner og direktør i Random Forest Danmark, som er et at Nordens førende konsulenthuse inden for Business Intelligence, og hjælper virksomheder med at få værdi ud af deres data. 

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholdere

Claus Høygaard Michaelsen

Lars Taagaard Christiansen

tirsdag den 31. oktober 2023
Kl. 14:30-16:30

DKI Group, Niels Bohrs Vej 45, Stilling, 8660 Skanderborg

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervskonsulent
Jesper Yde Knudsen
T: 21 22 17 65
M: jyk|erhvervskanderborg.dk