Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Optimér indkøb – og skab mere værdi!

Hvordan ser verden ud fra et indkøbsperspektiv? Og hvordan tegner fremtiden i forhold til fx priser, ESG og retningslinjer?

Det giver Dan Rohde fra virksomheden VALPRO sit bud på denne eftermiddag.

Mange virksomheder har været udfordret længe – omend det lysner – og det har været med til at skabe usikkerhed og ikke mindst en uforudsigelig hverdag, specielt i arbejdet som indkøber.

Fra dette oplæg går du hjem med gode idéer til, hvordan du griber indkøbet bedre an, i takt med at verdenen ændrer sig – samt gode forslag til, hvordan du får mere værdi ud af din indkøbsfunktion, og dermed skaber en bedre bundlinje.


Målgruppe: Alle der beskæftiger sig med indkøb.


Om oplægsholderen

Dan Rohde har drevet ”VALPRO – Value Procurement” de sidste 5 år. Missionen er at lære de små virksomheder at gøre som de store, med fokus på bæredygtigt indkøb!

Dan har 20+ års erfaring med globalt indkøb og ledelse inden for detail- og fremstillingsbranchen. Han har udviklet og inspireret organisationer til at levere stærkere resultater på tværs af alle niveauer i indkøb. Herunder kostbesparelser, kvalitet, levering, innovation og digitalisering.

Med en fortid som indkøbsdirektør i Danfoss, har han stor indsigt i og erfaring omkring, hvordan man driver en indkøbsfunktion.


Arrangementet er gratis for alle.


Afbud

Vi har ofte venteliste, og værtsvirksomheden indkøber forplejning efter antallet af tilmeldte. Derfor opkræver vi et fee på 250 kr. for afbud senere end 24 timer før arrangementet afholdes.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Dan Rohde

tirsdag den 14. november 2023
Kl. 14:00-16:00

Caldan Conveyor A/S, Røddikvej 91, 8464 Galten

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk