Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Kære direktør - få effekt med dit projekt

Kravene til at udvikle din virksomhed øges. Det forventes, at virksomheder i dag skal følge med en lokal-global konkurrence inden for ny teknologi - og at de kan servicere flygtige og individuelle kundebehov.

Det er nødvendigt at forandre din virksomhed på tværs af hele forretningen. Derfor sker udviklingen ofte mest effektivt gennem projekter.


At arbejde i projektform rummer stor handlekraft og værdiskabelse, men mange får ikke skabt den forventede værdi med deres projekter – hvorfor?


Problemerne kan have mange facetter: 

  • Forsinkelser og budgetter der ikke holder
  • Overraskelser og kompetencer vi ikke vidste, vi havde brug for
  • Projektet blev færdigt – men værdien udeblev

Med dette indlæg får du tips og tricks, der får dine projekter til at levere værdi. Indlægget behandler emner af vigtighed for den generelle ledelse i en virksomhed – og er i mindre grad fokuseret på projektledelsesfaglige discipliner.


Målgruppe

Direktører, ejerledere og ledere med ansvar for forretningsudvikling.

Mød oplægsholderen

Asbjørn Enemark er partner i konsulentfirmaet LinkToValue. Han er certificeret IPMA-projektleder og tidligere censor ved IPMA-uddannelsen.

Asbjørn er en resultatorienteret praktiker. Hvad SKAL du gøre, og hvad skal du IKKE gøre. LinkToValue har fokus på projektarbejde, der giver udvikling af din virksomhed.

Asbjørn har +20 års erfaring med projektledelse, og har skabt succes som projektleder i projekter med deltagerantal fra 2 til 200 personer.

I dag arbejder Asbjørn primært med forretningsudvikling i ejerledede SMV-virksomheder.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms.

Afbud

Vi har ofte venteliste, og værtsvirksomheden indkøber forplejning efter antallet af tilmeldte. Derfor opkræver vi et fee på 250 kr. for afbud senere end 24 timer før arrangementet afholdes.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Asbjørn Enemark

tirsdag den 24. september 2024
Kl. 14:00-16:00

Kuben Ry, Rugaardsvej 5, 8680 Ry

16. september 2024

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk