Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Mød kandidater til småjobs - Galten/Låsby

Vi har pakket ”tourbussen” og holder nu to arrangementer i henholdsvis Galten/Låsby og Skanderborg sammen med Erhvervsservice, Skanderborg Kommune.

Temaet er småjobs, og hvordan mindre jobs kan have en positiv betydning for både virksomheder og arbejdstager. Småjobs er opgaver af mindre opfang, og de kan være en oplagt løsning for mennesker med særlige behov.

Samtidig bidrager de til at løse de rekrutteringsudfordringer, mange virksomheder står overfor. Ved at integrere småjobs i jeres rekrutteringsstrategi kan I ikke blot styrke jeres arbejdsstyrke, men også forbedre jeres virksomheds ESG-profil.

Som indledning til dagens tema har vi inviteret Gert Rune, som har gennemført Danmarks første ironman med kun ét ben! Alle lokale virksomheder har mulighed for at få en stand, hvor I efter oplægget kan møde ledige profiler, som søger job med få timer 5-10/15 timer pr. uge).


Tak for udfordringen!

Det er ikke udefrakommende udfordringer og forandringer der afgør, om vi som mennesker har et godt liv. Det er måden, hvorpå vi forholder os til udfordringer og forandringer, der er altafgørende.

I dette foredrag motiverer Gert Rune til at gribe tidens og hverdagens udfordring. Via sin unikke historie inspirerer han til at turde møde forandringer med oprejst pande frem for at søge flugten fra disse.

En forandring må aldrig blive et problem, for så stopper udviklingen. Derimod gælder det om at gøre forandringen til en positiv udfordring, som kan hjælpe en til at få succes – både som organisation og som menneske. Gert tager udgangspunkt i de valg, der har hjulpet ham siden, han som 16-årig fik amputeret sit ene ben.


Har du opgaver, som kræver få timer om ugen?

Har din virksomhed opgaver til deltidsjobs eller mindre opgaver til få timers ansættelse om ugen, så kom og mød den lokale arbejdskraft til netop disse jobs. 

Det kan være I har overvejelser om f.eks. at styrke jeres SOME-arbejde, har administrative eller oprydnings- og affaldshåndteringsopgaver, som I gerne vil have løst i virksomheden - ingen opgaver er for store eller små – så kom og vær med til denne event, hvor virksomheder og kandidater mødes helt uforpligtende.

Og husk – denne type ansættelser kan også styrke jeres ”S” i ESG-regnskabet.


Vil I deltage med en stand?

I har mulighed for at få en stand, hvor I kan præsentere jeres virksomhed og tale med de lokale kandidater.

Arrangementet er gratis for alle, men kræver tilmelding.

- NB! Her på siden tilmeldinger du dig arrangementet i Galten/Låsby. Ønsker du i stedet at deltage i arrangementet, når det afholdes i Skanderborg, så klik her.


Vi ser frem til en inspirerende dag!

Oplægsholder

Gert Rune

torsdag den 3. oktober 2024
Kl. 14:00-16:00

Sted følger (Galten/Låsby)

ErhvervSkanderborg & Erhvervsservice, Skanderborg Kommune

25. september 2024

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk