Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Bæredygtigt byggeri – bryd barriererne

Denne eftermiddag dykker vi ned i, hvordan vi kan bygge mere bæredygtigt, reducere vores CO2-aftryk og skabe sunde, energieffektive bygninger.

Vi står over for et vigtigt skifte i byggebranchen, hvor bæredygtighed ikke kun er en nødvendighed for vores planet, men også en konkurrencemæssig fordel.

Men hvad kræver det at leve op til kravene ved nybyggeri, som skærpes i midten af 2025? Hvilke barrierer er forbundet med at anvende nye materialer, og hvordan bryder vi disse barrierer?

Glæd dig til 3 spændende oplæg, hvor du bliver klogere på de nyeste teknologier, materialer og metoder, der kan bidrage til at bygge mere bæredygtigt. Vi belyser emnet fra tre vinkler – husbyggeri, biogene materialer og byggeri i større skala.


Arrangementet er målrettet 

Håndværkere, byggefirmaer og rådgivere.


Fremtidens typehusbyggeri v/ Det Levende Hus

Hvordan udbreder vi klimavenligt byggeri til Hr og Fru Danmark? Hvor ligger udfordringerne og løsningerne gemt for, at vi kan få gang i den grønne omstilling hos alle befolkningsgrupper? Hvordan griber vi disse udfordringer an ved Det Levende Hus?

Oplægsholder: Jens Martin Suzuki-Højrup, Det Levende Hus. Arkitekten bag Skovhuset, der er opført med kun 5,3 kg co2 / m2 / år


Biogene byggematerialer i praksis v/ Aarhus Tech

Træ, træfiber, ler, hamp, kork, rapsstængler. Biogene byggematerialer ventes at spille en vigtig rolle i nedbringelsen af co2-e/m2/år. Men hvilke materialer findes, og hvordan kan de anvendes uden alt for store meromkostninger? Og hvordan arbejder uddannelsesinstitutionerne med at bringe viden om nye materialer og metoder ind i håndværksfagene?

Oplægsholder: Søren Madsen er underviser på tømreruddannelsen på Aarhus Tech, og står i spidsen for arbejdet med at sikre ny viden til studerende og partnere.


Svanemærket, DGNB-Guld-certificeret modulbyggeri v/ Jytas A/S

Jytas A/S er specialister i præfabrikeret modulbyggeri til brug som kontordomiciler, børnehaver og skoler. Der bygges i stor skala, og med mulighed for DGNB-Guld og svanemærke. Hør om rejsen frem mod et mere bæredygtigt byggeri hos Jytas, hvor det er et erklæret mål at bidrage til at nedbringe co2-belastningen i byggeriet.

Oplægsholder: Jytas A/S 

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms.

Afbud

Vi har ofte venteliste, og værtsvirksomheden indkøber forplejning efter antallet af tilmeldte. Derfor opkræver vi et fee på 250 kr. for afbud senere end 24 timer før arrangementet afholdes.

Vi glæder os til at se dig!

torsdag den 31. oktober 2024
Kl. 15:00-17:00

Jytas A/S, Århusvej 211, 8464 Galten

23. oktober 2024

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Jesper Yde Knudsen
T: 21 22 17 65
M: jyk|erhvervskanderborg.dk