Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Sammen for et stærkt erhvervsliv – kom til årets generalforsamling

Dørene åbnes kl. 15.30!


Kom og bak op om din erhvervsforening – og mød mange andre lokale erhvervsfolk til en snak om, hvad der rører sig, når vi mødes til årets generalforsamling i hallerne hos Dansk Roadshow!

Det betyder virkelig noget, at DU deltager. Og vi håber, at vores medlemsvirksomheder i alle størrelser og fra alle brancher har lyst til at deltage. 

Hvis du tænker, ”gab, generalforsamling lyder lidt kedeligt” eller "åh nej, jeg bliver sikkert presset til at stille op" – så bare rolig! 

For det første har vi pakket hele arrangementet ind i festival-stemning ... For det andet vil selve generalforsamlingen kun tage en lille del af tiden. Vi sender nemlig beretningen forud, så du kan læse den, når du har tid. På dagen vil vi gennemgå vores økonomi og planer for næste år, og så kigger borgmesteren også forbi med et kort indspark.

Der er heller ingen forventning om, at du skal stille op til noget - med mindre du selv ønsker det.

Oplev et tankevækkede og lærerigt oplæg!

Programmet byder også på spændende oplæg ved hjerneforsker Peter Lund Madsen under overskriften "Hjernen og venlighed" - set i et erhvervsperspektiv. 

Du kan også glæde dig til at opleve uddeling af årets ErhvervsUdvikler-pris, og så er der selvfølgelig lækker mad efter generalforsamlingen - pakket ind i hyggelig festival-stemning.


Se dagsordenen for generalforsamling


Indkomne forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.


Gratis for alle medlemmer - men husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret!

Hele arrangementet er gratis for én person pr. medlemsvirksomhed – for ekstra tilmeldinger er prisen 305 kr. + moms, som udelukkende dækker forplejning (vi sender faktura).

HUSK, når du tilmelder dig:

Vi betaler gerne for din middag, men det er spild af foreningens midler, når nogle vælger at tilmelde sig og bliver væk uden afbud. Vi skal give kokken endelig besked om antal den 22. februar 2024, så melder du fra efter denne dag, vil du blive opkrævet et gebyr på 250 kr. + moms. 

Bliver du syg lige op til arrangementet, så tag fat i os!


Vi glæder os til at se alle medlemmer!

onsdag den 6. marts 2024
Kl. 15:30-20:30

Dansk Roadshow ApS, Niels Bohrs Vej 58, 8362 Hørning

Medlem
GRATIS

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk