Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Netværksskitur 2024

Vi gør det igen! 😀


Der er ingen tvivl; Networking og skiløb er et perfekt match! Og nu åbner vi for tilmelding til næste års netværks-skitur.

Vil du gerne lære andre lokale erhvervsfolk at kende? Og er du glad for at stå på ski – eller kunne du tænke dig at lære det – så det er nu, du skal booke plads på turen. Fristen udløber nemlig den 31. august 2023.


Skal man være god skiløber for at deltage?

Nej, der er plads til alle, uanset om du er øvet eller nybegynder – og der bliver også mulighed for at booke skiskole, når vi nærmer os afrejse.


Hvor går turen hen?

Vi skal til snesikre Obertauern, som oser af østrigsk charme. Her skal vi bo tæt på pisten og centralt i byen på det hyggelige Hotel Aurora, som har lækre faciliteter som lounge med åben pejs, sauna, pool og dampbad – og udsigt til sneklædte bjerge.

Der er halvpension med i prisen, og både morgenmad og 3-retters aftenmenu serveres i hotellets restaurant. Der er også en bar på hotellet, hvor vi kan hygge om aftenen (og måske også til afterski)


Hvad skal vi lave - udover skiløb?

Vi sammensætter et program for turen, som også vil byde på fælles netværksaktiviteter - tidligere har vi holdt picnic på pisten, fælles frokoster og vinsmagning. Aktiviteterne bookes og betales separat - mere herom senere.


FAKTA om turen

  • Destination: Obertauern, Østrig (Hotel Aurora)
  • Afrejse: onsdag den 13. marts 2023 fra Billund kl. 18.00
  • Hjemkomst: Lørdag den 16. marts 2023 i Billund kl. 22.20
  • Transport: Fly Billund-Salzburg (+ transfer i bus til hotellet)


Pris pr. person inkl. fly t/r, transfer, hotelophold (dobbelt- eller trepersoners værelse), halvpension, 3-dages liftkort og godt selskab: 8.000 kr. (rejser er fritaget for moms - og der bliver derfor ikke lagt moms på beløbet ifm. tilmelding).

Tillæg for enkeltværelse: 1.800 kr.


Lidt mere om værelserne

Der er forskellige værelsesformer på hotellet, så når tilmeldingsfristen er udløbet, lægger vi puslespillet og kontakter dig, hvis vi er nødt til at rykke lidt rundt på fordelingen.

Derfor er det VIGTIGT, at du - når du har tilmeldt dig turen - straks giver Line besked om, du ønsker enkeltværelse, og om du har evt. ønsker til værelses-makker. Skriv til lbe@erhvervskanderborg.dk


Vil du med på turen? Tilmeld dig senest den 31. august 2023

Du betaler et depositum på 1.750 kr. ved tilmelding (som er bindende), og resten af beløbet forfalder først i det nye år. Ønsker du at tilmelde dig efter fristens udløb, så tag fat i os - så vil vi undersøge, om der er plads tilbage på fly og hotel.

Skileje, skitransport, skiskole og aktiviteter bookes og betales separat, når vi kommer tættere på afrejse.


Vi glæder os til endnu en fantastisk tur!

onsdag den 13. marts 2024
Kl. 18:00-23:30

Obertauern, Østrig.

Medlem
kr. 1.750,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk
Pas, skitøj og det gode humør