Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Sådan tilpasser du din virksomhed, når verden ændrer sig

Hvad gør du, når tiderne ændrer sig? Hvordan skal din virksomhed tilpasse sig?

Dansk erhvervsliv har gennemgået nogle ret store forandringsprocesser i de forgangne par år, og endnu engang står vi overfor en fremtid med flere potentielle kriser lige om hjørnet.

Det kan være enormt svært at forholde sig til sådanne kriser, før man står med begge ben i suppedasen og må handle på bedste vis ud fra, hvad der er muligt (reaktivt).

I dette oplæg præsenterer Rasmus Lang Eriksen dig for en metode, som du kan bruge til at tage hul på fremtidens problemstillinger, før du står midt i dem (proaktivt) – og uden, at du fastlåser dig på en løsning for tidligt.


Målgruppe

Direktører, ejerledere og andre med ansvar for drift og udvikling af virksomhed.

Om oplægsholderen

Rasmus Lang Eriksen har en baggrund som Kaospilot og Ba. Medievidenskab fra Aarhus Universitet. Han er i dag Lead Innovationskonsulent hos Innohow, som hjælper virksomheder med at gennemføre de rigtige innovationsaktiviteter.

Rasmus har 7 års erhvervserfaring med innovationsarbejde med fokus på konceptudvikling af nye strategier, forretningsplaner, produkter og services ud fra et brugercentreret perspektiv. Han er erfaren inden for procesfacilitering, projektplanlægning og strategiarbejde i den private og offentlige sektor.

Kunderne tælles både store og små offentlige kunder, samt flere mellemstore og store private industrikunder.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms.

Vi har ofte venteliste, og værtsvirksomheden indkøber forplejning efter antallet af tilmeldte. Derfor opkræver vi et fee på 250 kr. for afbud senere end 24 timer før arrangementet afholdes.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Rasmus Lang Eriksen

fredag den 24. maj 2024
Kl. 08:30-10:00

Enkotec A/S, Sverigesvej 26, 8660 Skanderborg

16. maj 2024

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk