Log ind Kontakt Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Hvad sker der, hvis din samarbejdspartner går konkurs?

Byggebranchen har de seneste år været præget af usædvanlige prisstigninger på materialer, leveringsvanskeligheder, høj inflation, stigende renter og desværre også en række konkurser.

Det har betydelige konsekvenser af både tidsmæssig og økonomisk karakter for et byggeprojekt, når et led rammes af konkurs. Og når det indimellem sker for selv meget store aktører, spreder bekymringerne sig som ringe i vandet.

Denne eftermiddag kommer vi ind på en række opmærksomhedspunkter med udgangspunkt i entrepriseretten og praktisk erfaring, uanset om du er bygherre, rådgiver, entreprenør, underentreprenør eller leverandør.


Du får et praktisk indblik i:

  • Mulige faresignaler
  • Risikostyring
  • Håndtering når/hvis konkursen indtræder - og hvilke muligheder du har i praksis

Arrangementet lægger op til dialog, og det vil være god mulighed for at stille spørgsmål. Advokat Pernille Svit fra Holst, Advokater formidler i øjenhøjde og udviser stort engagement og interesse for alt, hvad der har med byggeri at gøre.


Målgruppe

Projektudviklere, bygherrer, tekniske rådgivere, entreprenører og leverandører til byggerier


Om oplægsholderen

Advokat Pernille Svit rådgiver og repræsenterer en række forskellige professionelle aktører inden for bygge- og anlægssektoren og har de sidste 8 år udelukkende været beskæftiget med entrepriseret, konfliktløsning og tvister, herunder også rådgivet i forbindelse med konkursramte byggerier.

Holst, Advokater er ofte udpeget som kurator og har bl.a. håndteret konkursboerne for Barslund, Pihl, Sjælsø, Dansk Boligbyg m.fl.


Holst, Advokater er et erhvervsorienteret full-service advokatfirma, der beskæftiger ca. 110 medarbejdere, med hovedsæde i Aarhus og en afdeling i København. Pernille er lokalt bosiddende i Hylke.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms.

Vi har ofte venteliste, og værtsvirksomheden indkøber forplejning efter antallet af tilmeldte. Derfor opkræver vi et fee på 250 kr. for afbud senere end 24 timer før arrangementet afholdes.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Pernille Svit Westphal Riis

tirsdag den 3. december 2024
Kl. 15:00-17:00

Sted følger

25. november 2024

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Jesper Yde Knudsen
T: 21 22 17 65
M: jyk|erhvervskanderborg.dk