Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Øg din hitrate som erfaren sælger

SKAL DU MED, når vi afliver myten om, at der bare skal ÉN ting til for at lykkes med salg?

Så skal du tilmelde dig dette event!

Modsat andre gange henvender dette arrangement sig til de erfarne sælgere, der tidligere har været på salgskursus, men som søger inspiration og som har brug for ny viden og for at gå ad nye veje.

Her vil vi bl.a. komme ind på emner som, hvorfor det kan være supersvært at følge (nok) op i rollen som sælger. Derudover vil vi punktere nogle af de antagelser, der er i salg, og som står i vejen for vores (sælgernes) succes.

Vi vil også tage en tour igennem salgsfagets historiske udvikling, de vigtigste nybrud og ikke mindst, hvordan vi kan udnytte den samlede viden om salg i det daglige arbejde.

Pointen med dette er, at vi punkterer myten om, at du bare skal arbejde mere og hårdere, hvis du vil lykkes i salg. Vi løfter også sløret for, hvordan du kan arbejde målrettet med at øge din hitrate på nærmest alle kundekontakter.

Vi følger dette arrangement op med et eksklusivt 2-dages kursus "salg for erfarne sælgere" den 28.-29. november 2023 udelukkende for medlemmer af ErhvervSkanderborg.

Om Nicolai
Nicolai Jacques Sørensen har læst alle de bøger om salg, du ikke selv orker – danske og internationale – og har selv forfattet en mursten af en fagbog om salg. Han har studeret MBA i Business Psychology, er uddannet Cand.merc. (organisation og strategi) fra Aalborg Universitet og har en fortid som officer af reserven.

Men har også været salgstræner i mere end 15 år og uddannet flere tusinde sælgere. Han tror på at enhver sælger skal udnytte sine unikke styrker, og derfor nytter det ikke noget at reducere kompleksiteten i salg, til ”samtalens 5 faser”.

Nicolai er partner i konsulenthuset Sales Diversity Lab, der har udviklet en metode til systematisk at afsøge mulighederne i en given kundesag ud fra fire forskellige tilgange til at få succes med salg. I Sales Diversity Lab ønsker vi grundlæggende at gøre op med ”mere-af-det-samme-tankegangen”, idet vi tror på̊ at flere perspektiver giver flere mulige handlinger.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Nicolai Jacques Sørensen

tirsdag den 3. oktober 2023
Kl. 14:00-16:00

DM Supply A/S, Marktoften 14, 8464 Galten

25. september 2023

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk