Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Få formlen på succes i små og mellemstore virksomheder

Hvorfor stryger nogle virksomheder op ad vækstkurven, mens andre kæmper for bare at holde gang i omsætningen?

Det satte Gert Rune sig for at undersøge blandt nogle af de små og mellemstore virksomheder i Danmark, som gør det ekstra godt – også i krisetider – og som vi ikke lige hører om i pressen.

Det store spørgsmål var; Hvorfor har disse virksomheder fået så stor succes? Og findes der en decideret formel på succes i små og mellemstore virksomheder?

Det får du indsigt i denne eftermiddag, hvor Gert Rune lægger vejen forbi Skanderborg og fortæller om succes-virksomhedernes fællestræk på tværs af brancher.

Du kan også opleve den ene af de to lokale virksomheder, der deltog i undersøgelsen; The Army Painter fra Hørning. Grundlægger Bo Penstoft fortæller om rejsen fra skurvogn i haven til millionvirksomhed, som i år blev solgt til en dansk investeringsfond.


Målgruppe: Alle der ønsker inspiration til at skabe og drive en succesfuld virksomhed – uanset størrelse. 

Arrangementet finder sted på Kirstinelund Udviklingscenter, der ligger smukt med udsigt ud over det skønne bakkede landskab ned mod Mossø.

Undervejs og efter oplæggene får vi en anderledes mad-oplevelse kreeret af den lokale virksomhed Gourmiddag fra Hørning.


Programmet

16.30 Registrering samt snacks & bobler (med/uden alkohol)

Præsentation af værtsstedet Kirstinelund Udviklingscenter


Historien om “The Army Painter” fra Hørning v/ Bo Mørck Penstoft

Bo Mørck Penstoft er professionel nørd og iværksætter – der har formået at omsætte hans store lidenskab for små tinsoldater – til en verdensomspændende virksomhed med 80+ ansatte. Bo har drevet The Army Painter i den ånd, som han gerne selv vil arbejde i; med kreativitet og frihed under ansvar. Virksomheden blev i januar 2023 solgt til en dansk investeringsfond – og Bo arbejder nu som Produkt- og forretningsudvikler, noget der altid har stået hans hjerte nært.

Pause med snacks og kolde drikkevarer


 ”Sådan skabes en vækstvirksomhed” v/ Gert Rune

Gert Rune har interviewet ledere og medarbejdere i 11 succesfulde små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Det har givet et stort indblik i dygtig ledelse, og han har fundet deres succesformel, som han selvfølgelig indvier os i.


Gerts oplæg leverer indsigt og inspiration til god ledelse i både små, men bestemt også i store organisationer. Ledere og ejerledere i virksomhederne i Danmark har brug for rollemodeller til den daglig ledelse i disse svære tider, hvor den ene krise afløser den anden.


Lækkert udvalg af ”Finger food”

– serveret på en ny og anderledes måde – samt et glas vin eller drikkevarer uden alkohol

20.00 Tak for i aften

--

Arrangementet er eksklusivt for medlemmer af ErhvervSkanderborg. 

Pris pr. person inkl. oplæg, mad og drikkevarer er 250 kr. ekskl. moms. Efter fristens udløb er tilmeldingen bindende af hensyn til forplejning.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende eftermiddag!

Oplægsholdere

Bo Mørck Penstoft fra The Army Painter i Hørning

Bo Mørck Penstoft

Gert Rune

onsdag den 25. oktober 2023
Kl. 16:30-20:00

Kirstinelund Udviklingscenter, Vroldvej 162, 8660 Skanderborg

12. oktober 2023

Medlem
kr. 250,-

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk