Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Netværksskitur 2023

Opd. 10/10-22: Vi har et par enkelte ledige pladser, og lader tilmeldingen stå åben til, de er booket. Er skituren fuldt booket, og du ønsker at komme med, så tag fat i os.

Så er det endelig blevet tid til at netværke ned ad løjpen!

Det er 7. gang, vi sender en stor flok medlemmer afsted på skitur – og vi prøver igen kræfter med Alpe d´Huez. Der plejer at være rift om pladserne, så vent ikke alt for længe med at booke, hvis du gerne vil med.

Du kan se frem til at lære en masse nye mennesker at kende – både med og uden ski på. Så har du lyst til at udvide dit lokale erhvervsnetværk (og stå på ski samtidig), er dette en oplagt mulighed. 


Skal man være god skiløber for at deltage?

Nej, der er plads til alle, uanset om du er øvet eller nybegynder – og der bliver også mulighed for at booke skiskole, når vi nærmer os afrejse.


Hvor går turen hen?

Elsker du skiløb i høj sol, så kan du godt glæde dig! Turen går til snesikre Alpe d´Huez i Frankrig, som har mere end 300 årlige solskinsdage.


Hvad byder området på?

For de øvede skiløbere, starter eventyret i 1800 meters højde og fortsætter til toppen af Pic Blanc i 3330 meters højde – med storslået udsigt, hvor du på en klar dag kan se Mont Blanc. Herfra har du bl.a. mulighed for at tage turen ned ad Europas længste sorte løjpe.

Det 250 kilometer store område Les Grandes Rousses byder også på begyndervenlige pister, som er placeret i den nederste del af området.


Hvor skal vi bo?

På det hyggelige Hotel Refuge, som med udsigt til liften har en virkelig central placering - tæt på både lift og byens centrum med mulighed for shopping og et livligt byliv. Hotellet er meget klassisk og lidt til den ældre side, men maden er god, og der er en lækker solterrasse. Til de af jer som var med i 2022, så er det nabohotellet til det, vi boede på.

Vi satser på, at vi har hotellet helt for os selv – så vi kan holde vores egen fest på hotellets terrasse. Vi håber på god opbakning til turen som altid 😊


Hvad skal vi lave - udover skiløb?

Vi sammensætter et program for turen, som også vil byde på fælles netværksaktiviteter - tidligere har vi holdt picnic på pisten, fælles frokoster og vinsmagning. Aktiviteterne bookes og betales separat - mere herom senere.


FAKTA om turen

Destination: Alpe d’ Huez, Frankrig (Hotel Refuge).

Afrejse: Lørdag den 11. marts 2023 fra Billund (forventet afgang: ved middagstid)

Hjemkomst: Tirsdag den 14. marts 2023 (forventet hjemkomst: sidst på aftenen)
Transport: Direkte fly Billund-Grenoble (+ 2-2,5 timers transfer i bus til hotellet)

Pris pr. person inkl. fly t/r, transfer, hotelophold (dobbeltværelse), halvpension, 3-dages liftkort og godt selskab: 7.200 kr. (rejser er fritaget for moms - og der bliver derfor ikke lagt moms på beløbet ifm. tilmelding).

Tillæg for enkeltværelse: 1.600 kr.


Lidt mere om værelser

Der er forskellige værelsesformer på hotellet, så når tilmeldingsfristen er udløbet, lægger vi puslespillet og kontakter dig, hvis vi er nødt til at rykke lidt rundt på fordelingen.

Derfor er det VIGTIGT, at du - når du har tilmeldt dig turen - straks giver Line besked om, du ønsker enkeltværelse, og om du har evt. ønsker til værelses-makker . Skriv til lbe@erhvervskanderborg.dk

Vil du med på turen? Tilmeld dig senest den 10. oktober 2022

Du betaler et depositum på 1.750 kr. ved tilmelding (som er bindende*), og resten af beløbet forfalder først i det nye år.

Skileje, skitransport, skiskole og aktiviteter bookes og betales separat, når vi kommer tættere på afrejse.


*Hvis bureauet er nødt til at annullere rejsen som følge af ændringer i de danske eller franske myndigheders rejsevejledning - det vil sige, hvis alle ikke-nødvendige rejser til området frarådes, får du hele beløbet retur.

Vi glæder os til endnu en fantastisk tur!

lørdag den 11. marts 2023

Alpe d´Huez, Frankrig

Medlem
kr. 1.750,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk
Pas, visitkort og godt humør!