Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Risikostyring for ledere

Der er brug for risikostyring i en tid, hvor den ene krise afløser den anden. Epidemi, krig og senest høj inflation udfordrer både små og store virksomheder, som føler sig presset på flere områder. 


Flere oplever bl.a.:

  • Mangel på kvalificeret arbejdskraft
  • Stigende krav om digitalisering
  • Øget risiko for cyberangreb
  • Leverandør-aftaler udfordres på både pris og leverance
  • Høj inflation dæmper den globale købekraft og påvirker eksporten negativt

Det kræver en stærk ledelse at navigere i et oprørt farvand. Som leder skal du sikre den fortsatte drift og udvikling trods de mange (uforudsete) barrierer på vejen. Identificering af egne risici i virksomheden er startskuddet til risikostyring.

Denne eftermiddag fortæller Helene Kelstrup fra Sydbank om værktøjet Risiko-kompasset, og hvordan du bruger det i praksis til risikostyring. 

Cheføkonom hos Sydbank, Søren Kristensen giver sit bud på en økonomisk vejrudsigt for den kommende tid.

Målgruppe

Arrangementet er målrettet direktion og ledelse.


Om oplægsholderne

Claus Brandt, Områdedirektør i Sydbank, område Horsens, hvor 6 erhvervsrådgivere dagligt rådgiver og yder finansiel sparring til mellemstore og større erhvervskunder i Skanderborg, Odder og Horsens kommune samt Juelsminde.

Søren Kristensen er Sydbanks cheføkonom i makroafdelingen, hvor han følger tendenserne i dansk og international økonomi fra en makroøkonomisk vinkel.


Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til se dig!

Oplægsholder

Søren Kristensen

tirsdag den 23. maj 2023
Kl. 15.00-16.00

Sted følger

15. maj 2023

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld