Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Få et morgen-boost: Balance i krop og sind med yoga!

Mange oplever, at yoga kan forbedre og booste både krop og sind. Nu har du mulighed for at få en smagsprøve på Iyengaryoga i City-Yogas fine lokaler, hvor vi afslutter med ayurvedisk te eller kaffe samt et lille indlæg om yoga.


Alle kan være med!

Vi laver basisøvelser, og bruger ofte hjælpemidler såsom klodser og bælter til at hjælpe ved fx stivhed eller i en læringsproces.

I Iyengaryogaen er vi optaget af balance i krop og sind, og derfor bestræber instruktør Ilse Kjær Gaardahl sig på at nå rundt, så alle får fornemmelsen af lige linjer og kontakt i krop og sind.

Iyengaryogaen giver en følelse i kroppen af, at det gør godt at komme i dybden – og af at forandre og glæde sin krop og sit sind.

Der er maks. 16 pladser – efter først-til-mølle.


Om llse Kjær Gaardahl

I Juni 2017 åbnede Ilse Gaardahl et helt nyt yogacenter her i Skanderborg. Ilse har undervist i yoga i mere end 25 år, og hun elsker at undervise, elsker kontakten og mærke forandringen og glæden hos sine elever.

Som 13-årig fik Ilse konstateret to rygsygdomme, og via Iyengaryoga har hun fundet en vej, der afhjælper og forebygger rygsmerterne, og giver mulighed for at leve et aktivt liv.

Ilse arrangerer også yogarejser til Goa.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Ilse Kjær Gaardahl

torsdag den 4. maj 2023
Kl. 07:00-08:30

City-Yoga, Stilling Landevej 36, 8660 Skanderborg

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk