Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Høj status i en sund kultur

Er trivsel og arbejdsglæde i fokus hos jer?

Grib muligheden for at blive klogere på jer selv og jeres kolleger, så I sammen kan sikre, at jeres arbejdsplads bliver attraktiv at søge til – og blive på.

I har måske et værdisæt i virksomheden – men har alle samme opfattelse af, hvordan det leves hver dag? Anerkender I den rette adfærd eller er der mere fokus på kendte KPI’er og andre meget målbare steder at rose hinanden?

Foredraget giver indsigt i, hvad der driver kulturen på arbejdspladsen og hvordan kulturen kan dreje af i en sund eller en usund retning. I får forståelse for, hvilken indflydelse I hver især har, og frem for alt får I tips og tricks til en sundere kultur uanset jeres placering i virksomheden/organisationen.

Der er plads til dialog undervejs, så I kan få svar på netop de spørgsmål, der er vigtige for jer. Kristines facon er uformel og der bliver både stof til eftertanke og grin undervejs.


Mød oplægsholderen

Kristine Hejgaard har en merkantil, ledelsesmæssig og voksenpædagogisk baggrund, 10 år som HR-chef for 1000 medarbejdere og arbejder i dag som professionelt bestyrelsesmedlem og selvstændig rådgiver med fokus på hele mennesker i hele virksomheder. Hun har passion for adfærd og hendes personlige mission er at hjælpe andre til succes.

I bagagen har Kristine flere hundrede afviklede kurser for ledere/medarbejdere og foredrag for grupper fra 5 – 500 personer.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Kristine Hejgaard

tirsdag den 17. januar 2023
Kl. 8.30-10.30

Sted følger

9. januar 2023

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk