Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Metaverse – hvad bringer fremtiden?

På denne talk stiller Nina Bech Stage fra Innovation Lab skarpt på nogle af alle de muligheder, som fremtiden bringer gennem Metaverse. 

Du vil blive klogere på, hvorfor kunderne ikke vil nøjes med at sidde bag en skærm og købe varer, og hvordan Metaverse kan skabe nye oplevelser og engagement. 

Du vil også opnå en grundlæggende forståelse for de 3 virtuelle verdener Horizon Home, World og Workspace og høre hvordan andre store virksomheder har fået øjnene op for, hvordan de kan anvende de nye kanaler og afsætningsmuligheder. 

Talken har også til formål, at skabe diskussion og gode dialoger blandt deltagerne, så alle gå derfra med nye idéer og ny viden.

Vi starter kl. 14.00 med registrering networking, og Nina går på kl. 14.30.

Om Nina Bech Stage

Nina er partner og medejer af Grit by Innovation Lab og har mere end 20 års erfaring inden for salg og marketing med fokus på datadreven forretningsudvikling. 

Hun rådgiver virksomheder i optimering af deres processer, samt i at få mest muligt udbytte og struktur på deres data.


Arrangementet er gratis for alle virksomheder og iværksættere inden for Skanderborg Kommune. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest dagen før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Nina Bech Stage

torsdag den 31. august 2023
Kl. 14.00-16.00

Sted følger

23. august 2023

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk