Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Foredrag med Mia Wagner

Kulturhuset Skanderborg fylder 25 år i april - og som et led i fejringen, har vi sammen inviteret Mia Wagner. 

"En løvinde skifter retning" er et inspirerende foredrag bag facaden af den erfarne erhvervskvinde og løvinde Mia Wagner. Hør om op- og nedture og hvad en kvindelig løve er gjort af. Mia Wagner fortæller med nærvær og engagement om at begå fejl, blive ramt af stress, finde én kurs og så skifte retning og springe ud som iværksætter – med den overbevisning, at man ikke skal lade andres forventninger definere ens liv.

Bliv inspireret til at finde egen succes og modet til at indrette livet efter den.

Mia Wagner er medstifter af Nordic Female Founders, investor og tidligere løvinde i Løvens Hule. Hun har mange år bag sig som henholdsvis advokat, konfliktmægler, leder og direktør. Poster som giver stor menneskelig indsigt og forståelse, og som har gjort, at hun formår at tale på en måde, som henvender sig til alle.

Mia Wagner deler med stort nærvær ud af både personlige og professionelle erfaringer, og inspirerer til at være bevidst om egne livsværdier og prioriteringer.

Foredraget varer cirka 45 minutter, hvorefter der vil være tid til spørgsmål.

Få rabat på prisen

Normalpris: 295 kr. 

Medlem hos ErhvervSkanderborg: 245 kr. - du opnår rabat på prisen ved at indtaste rabatkoden "ErhvervSkanderborg" ifm. tilmelding.

tirsdag den 18. april 2023
Kl. 19.00

Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg

10. april 2023

Medlem
kr. 196,-
Andre
kr. 236,-

Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk