Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Styrk din virksomheds modstandsdygtighed overfor kriser

De seneste to års Corona-krise, klimakrisen, og den aktuelle krig mellem Rusland og Ukraine taler sit tydelige sprog: Danske virksomheder udfordres i stadig højere grad af nye risici og uventede kriser.

En turbulent verden skaber et nyt og større behov for omstillingsparathed og modstandsdygtighed. Forstyrrede forsyningskæder, konsekvenserne af økonomiske sanktioner, stigende cyberkriminalitet, nye miljøkrav til leverandører, og hastige teknologiske ændringer i markedet kan fremtidigt være kilder til markante udfordringer i virksomhederne.

Denne morgen kan du høre om Modstandsdygtig.DK*, som er et nyt dansk projekt, der kan ruste din virksomhed til fremtidige kriser ved øget systematisering af virksomhedens nuværende processer. Det sker via individuelle virksomhedsforløb, hvor man som virksomhed kan lære, hvordan man skaber en modstandsdygtig og mindre sårbar forretning.


Programmet for morgenmødet

  • Oplæg om hvordan man kan arbejde strategisk med modstandsdygtighed
  • Oplæg om Dansk Standards guide til Modstandsdygtighed i danske virksomhed
  • Introduktion til projektet modstandsdygtig.dk
  • Øvelse: 3 vigtige overvejelser i jeres arbejde med øget modstandsdygtighed

Arrangementet afholder i samarbejde med Teknologisk Institut, der er projektleder på Modstandsdygtig.dk-projektet.


*Deltag i et gratis virksomhedsforløb (modstandsdygtig.DK)

Da ikke to virksomheder er ens, gennemføres der individuelle træningsforløb tilpasset den enkelte virksomheds udfordringer og muligheder. Det samlede forløb varer ca. 10 uger.


Forløbene kan omhandle emner som øget robusthed i forsyningskæden, modstandsdygtige initiativer i forhold til energikrisen, innovationstiltag der kan afhjælpe problematikker omkring mangel på kvalificeret arbejdskraft, kundekrav om dokumenteret bæredygtighed, eller noget helt andet.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Troels Behrenthz Andersen

tirsdag den 13. september 2022
Kl. 8.30-10.30

ErhvervSkanderborg, Adelgade 38, 8660 Skanderborg

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk