Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Morgenmøde for bogholdere

På opfordring fra vores ene ERFA-netværk for bogholdere, har vi sat dette arrangement på plakaten og sammensat et spændende program med emner, der alle er relevant for dig, som er bogholder.

Vi har inviteret en revisor – Skanderborg Revision ApS – som fortæller om kravene i den nye bogføringslov, der træder i kraft 1. juli 2022.

Flere bogholdere oplever også at blive inddraget i rapportering omkring bæredygtighed. Virksomheden Hald & Lie arbejder bl.a. med dette område, og giver et indspark til arbejdet med ESG-regnskab.


Dagens program:


Har du styr på den nye bogføringslov?

Kom og vær med, når Skanderborg Revision ApS gennemgår, hvad du skal være opmærksom på som bogholder – og ikke mindst hvornår – i forbindelse med implementeringen af den nye bogføringslov.

Vi kommer ind omkring de nye krav til digital opbevaring, krav til bilag, bogføringsbeskrivelser og digitale bogføringssystemer.


Nysgerrig på ESG?

ESG-regnskab eller ESG-rapport er et ord som alle med et arbejdsfelt omkring økonomi, finansiering og afrapportering med fordel kan blive klogere på. Tankegangen bag ESG, som står for hhv. Environmental, Social, Governance, udspringer bl.a. ud af et bredt fokus på bæredygtighed, her defineret som ”en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare”.

Programmet vil indeholde en kortere intro omkring vejen til nutidens ESG, samt konkrete eksempler på indholdet i en rapport, og idéer til hvordan man kan bruge det sammen med sine kunder.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

onsdag den 7. september 2022
Kl. 8.30-11.00

Maul Biler A/S, Danmarksvej 32 F, 8660 Skanderborg

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk