Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Indien som nyt marked?

Til dette webinar får du et indgående indblik i Indien og de erhvervsmuligheder, som landet rummer. Webinarer er udarbejdet i samarbejde med COBO Consult, der har flere års praktisk erfaring på området, et professionelt netværk i landet og fremfor alt en kulturel forståelse, der er forudsætning for succes i Indien.

Det er for dig, der overvejer at starte op i Indien, måske allerede er i gang, men som ønsker at optimere eller udbygge engagementet. 


Program:

  • Introduktion til indiske og danske relationer
  • Introduktion til hvorfor Indien er relevant nu & kort intro til COBO Consult
  • Præsentation af produktion i Indien inkl. to cases
  • Præsentation af B2B salg i Indien inkl. to cases
  • Lokal repræsentation
  • E-commerce i Indien

Som et ekstra tilbud tilbyder COBO Consult individuel virtuel sparring efter webinaret. Kontakt erhvervschef Anja Ellersgaard Basse på telefon +45 24 22 44 11 eller mail aeb@erhvervskanderborg.dk, så vender hun tilbage med mulighederne.


Om COBO Consult

COBO Consult blev stiftet i 2021 af dansk-indiske Kunal Singla, der er fhv. chef for Dansk Industris kontor i Mumbai gennem 8 år. Teamet i Danmark og Indien arbejder tæt sammen med danske virksomheder inden for mange sektorer ift. at accelerere deres salg, forretningsudvikling og produktion i Indien.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig online!

Oplægsholder

Kunal Singla

mandag den 26. september 2022
Kl. 15.00-16.00

Online via Teams. Du modtager link til at deltage.

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk