Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Fra fint nok til FANTASTISK

Vi bruger en stor del af livet på at sikre, at livet ikke gør for ondt.

I dette foredrag giver Troels Brink, ekspert i NLP, HNLP og Enneagrammet, en indføring i hovedhjernens og kropshjernens betydning.

Hvad gør du hver dag, som spænder ben for dig selv? Hvorfor styrer dit nervesystem dine tanker og følelser langt ind i voksenlivet?

Hvordan erstatter du dårlige mønstre og frygt med nye mål og drømme?

Med introduktionen til udviklingstrappen og spændetrøjen lærer du at bruge dine tanker og følelser til at tyde signalerne fra dig selv og sætte mål for, hvordan du vil leve dit liv.


Om oplægsholderen

Troels Brink har trådt sine barnesko i fortællingen om det ’rigtige liv’, og han har brugt det meste af sit liv på at forstå livskvalitet fra alle mulige vinkler – den menneskelige, den hjernemæssige, den ledelsesmæssige, den terapeutiske – og på at spore et tankesæt, der kan overvinde samfundets begrænsende rigtigheder.

Han har arbejdet med økonomi, IT, salg og ledelse, og han har oplevet personlige vendepunkter der gør, at hans arbejde ikke bare er et studie, og hans foredrag ikke længere bare er oplysning. Det er en mission.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Troels Brink

onsdag den 21. september 2022
Kl. 14.00-16.00

KONKORDIA ApS, Låsbyvej 15, 8660 Skanderborg

13. september 2022

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk