Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Automatisering for produktionsvirksomheder

Selvom udmeldinger om mangel på arbejdskraft og fastholdelse af produktion i Danmark fylder en hel del rundt omkring, så mangler mange danske virksomheder stadig den præcise viden og kompetencer til at udnytte potentialet ved at indføre robotter og anden teknologi, som potentielt kan være en del af løsningen.

Denne morgen kan du hente inspiration til din virksomhed, når repræsentanter fra GTS-institutterne Teknologisk Institut og Force Technology fortælle om, hvad de kan hjælpe dig med.


Det kan blandt andet være:

  • Omsætning af teknologi til nye eller forbedrede produkter, processer eller metoder
  • Udvikling af specialløsninger til flere forskellige arbejdsopgaver, hvor automation kan effektivisere
  • Strategisk rådgivning om anvendelse af ny teknologi
  • Få virksomheder gennem store teknologiske transformationer
  • Og meget mere ...


Om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut har som hovedformål at udvikle, anvende og formidle forsknings- og teknologibaseret viden til gavn for det danske erhvervsliv. Det sker blandt andet gennem udviklingsprojekter i samarbejde med uddannelsesinstitutioner i Danmark og udlandet, gennem rådgivning og standardiseringer.

Teknologisk Institut betragter det som sin vigtigste opgave at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for kunderne i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer. Instituttet samarbejder med eksisterende og nye virksomheder enkeltvis og i grupper om teknologisk og ledelsesmæssig fornyelse og effektivisering, såvel bredt som på avancerede områder.

Teknologisk Institut styrker erhvervslivet i mødet med fremtidens teknologiske og erhvervsmæssige udfordringer. Teknologisk Institut er specialister indenfor bygge/anlæg, produktion, materialer, miljøteknologi, energi, fødevarer - robotteknologier og meget mere.


Om FORCE Technology

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

FORCE Technology har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt.

FORCE TECHNOLOGY er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid og førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Og som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

onsdag den 26. oktober 2022
Kl. 9.00-11.00

Sted følger

18. oktober 2022

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk