Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Webinar: Tag en aktiv pause fra skærmen

Hjemmearbejdspladsen og de mange stillesiddende timer foran computeren kan give øget muskelspændinger og smerter i nakke, skuldre og arme.

Studier viser, at man kan nedsætte langtidssygefraværet med simple øvelser i løbet af arbejdsdagen. Deltag i dette lille webinar, hvor vi tager en aktiv pause fra skærmen med øvelser, hvor alle kan deltage.

Ergonomien spiller også en vigtig rolle i forebyggelse af muskelspændinger. Måske er du opdraget med ordene ”Sid ordentligt på stolen og ret ryggen”? Så kan vi afsløre, at den nyeste viser, at du faktisk ikke kan sidde i en forkert stilling.

Vi slutter webinaret med ergonomisk rådgivning til, hvad du kan gøre for at mindske gener i nakke, skuldre, arme og albuer foran arbejdscomputeren. Det kommer bl.a. til at handle om placering af skærm, tastatur, mus, bord og stol.

Mød underviseren

Lene Petersen er indehaver af Fysioterapi og smerteklinik Skanderborg. Hun har 16 års erfaring og udover arbejdet i klinikken, er hun fysioterapeut på Kamstrup og Vestas. Desuden er hun censor på fysioterapeutuddannelsen og tager ud på virksomheder og laver ergonomiske vurderinger.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig online!

Oplægsholder

Lene Petersen

tirsdag den 8. november 2022
Kl. 11.30-12.00

Online via Teams. Du modtager et link til at deltage.

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk