Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Fasthold nye medarbejdere – få styr på onboarding!

Mange virksomheder rammes lige nu af stor mangel på arbejdskraft. Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere fylder derfor meget i de fleste lederes hverdag, og det tager tid fra drift og udvikling.


Denne morgen sætter vi spot på de lavthængende frugter ift. fastholdelse; Pre-boarding og onboarding. Formålet med indsatsen er at sikre, at nye medarbejdere trives, både socialt og fagligt – og dermed bliver i jobbet.

Trivsel er et fælles ansvar mellem medarbejder og ledelse. Og det er din opgave som leder at have styr på, hvordan I som virksomhed onboarder den nye medarbejder bedst muligt ift. den enkelte. Der kan nemlig være forskel på behov ift. medarbejderens alder, jobfunktion m.v.

Oplægget er særligt målrettet små og mellemstore virksomheder uden HR-funktion.


Du kan høre om:

  • Preboarding – hvad ligger der i det?
  • Tilgange til onboarding – socialt, fagligt, organisatorisk, personligt
  • Faldgruber ved onboarding
  • Konkrete værktøjer – skab struktur omkring onboarding

Mød oplægsholderen

Ann Cathrine Lebech Hoe fra work-live-stay, hvor hun giver sparring til danske virksomheder indenfor især tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af arbejdskraft. Derudover brænder hendes hjerte for mangfoldighed og trivsel på arbejdspladsen. Begge dele kommer til udtryk når Ann Cathrine holder oplæg. 


Hun beskriver sig selv som en networking og trivselsnørd, som elsker at holde dialogbaserede oplæg, der kan skabe refleksion hos deltagerne og give lidt nye HR fif med hjem.


Allerede nu kan du selv få inspiration på Work-live-stays hjemmeside til HR sparring og værktøjer.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Ann Cathrine Lebech Hoe

onsdag den 16. november 2022
Kl. 8.30-10.00

Sted følger.

8. november 2022

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk