Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Kan du tjene penge på service?

Tænk service ind i din kerneforretning og øg din omsætning.

Har din virksomhed primært fokus på produkter – eller husker I også at indtænke den service, I tilbyder kunderne?

Mange fremstillingsvirksomheder kan hente stor økonomisk gevinst ved at skalere deres serviceforretning. Det er ikke ualmindeligt, at du kan øge omsætningen med 25-30% udelukkende ved at koble dit produkt med nye servicekoncepter.

Tendensen kaldes Servitization*. Omstillingen kræver en ny og forbedret forretningsmodel, som baserer sig på at én samlet løsning mellem produkt og den efterfølgende service.


Dette arrangement er målrettet fremstillingsvirksomheder, der:

  • Ønsker at udnytte et potentiale for yderligere omsætning
  • Ønsker at tilbyde service på egne produkter – men ikke gør det i dag
  • Ønsker at optimere værdien på den service, de allerede tilbyder kunderne

Kom og få en introduktion fra FORCE Technology til, hvilke muligheder der kan være for at sælge serviceløsninger, skræddersyet til dine kunders behov.

Hent inspiration fra Stenhøj Hydraulik A/S, der har gennemgået et transformationsforløb og hør om resultaterne og deres oplevelser af forløbet.

Bliv klogere på service-innovation gennem forskerindlæg fra Institut for Forretningsudvikling og Teknologi - Aarhus Universitet.

Du bliver klædt på til at kunne beslutte, hvordan du kan tage det næste skridt i udviklingen af din serviceforretning.


*Hvad er servitization?

Servitization – integrationen af services og produkter i samlede forretningskoncepter – er allerede en central, global drivkraft i omstillingen af fremstillingsindustrien. Tendensen kan kun forventes at accelerere i fremtiden.

Forskningen peger på, at der er et stort uforløst økonomisk potentiale for virksomheder i at tænke services ind i deres kerneforretning.

Servitization kan i udgangspunktet antage mange forskellige former, som typisk har det til fælles, at det er koblingen mellem produktet og services – dvs. den samlede løsning – der er afsættet for forretningsmodellen.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

tirsdag den 22. marts 2022
Kl. 9.00-11.00

Silhorko-Eurowater A/S, Århusvej 79, 8660 Skanderborg

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk