Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Opnå forbedret bundlinje ved automatisering af administrative rutineopgaver

Mange små og mellemstore virksomheder har daglige udfordringer med stressede medarbejdere, tunge, manuelle arbejdsprocesser og manglende tid til udvikling.

Med automatisering – såkaldte kontorrobotter (RPA) – kan man erstatte 40% af danskernes arbejdstimer i administration jf. McKinsey og Innovationsfonden.

Kontorrobotter kan løse administrative opgaver som f.eks. at booke fragt, slå et momsnummer op, oprette en salgsordre – automatisk, hurtigt og fejlfrit.

Der bliver også et kort indspark fra administrationschef Michael Seerup Gram Theilgaard fra den nordjyske el-virksomhed Uggerly Installation. Michael fortæller om egne erfaringer med robotter indenfor el- og VVS-branchen.


Webinaret giver dig svar på:

  1. Hvad er Robotic Process Automation (RPA)?
  2. Hvorfor anvende RPA?
  3. Hvad er gevinsterne ved RPA?
  4. Hvordan kommer man let og hurtigt i gang?
  5. Hvad er investeringen og ROI?

Efter webinaret vil du være i stand til at vurdere, om det kunne være relevant for din virksomhed at overveje automatisering af administrative rutineopgaver med Robotic Process Automation.


Om oplægsholderen

Kenneth Birk Nielsen fra Digital Process, som er et stærkt team bestående af automatiseringseksperter, som alle brænder for at automatisere administrative rutineopgaver i små og mellemstore virksomhed med RPA.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig online!

Oplægsholder

Kenneth Birk Nielsen

tirsdag den 17. maj 2022
Kl. 8.30-9.30

Online via Teams. Du modtager en mail med et link til at deltage.

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk