Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Deltag i debatten – genåbning af Stilling Station!

Stilling Station genåbner i 2023. 

Det giver nye muligheder for de mange virksomheder i Stilling og Skanderborg. Bedre og mere bæredygtig kollektiv trafik, der gør det nemt at komme til og fra job, er et vigtigt parameter i tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere.

Derfor inviterer Skanderborg Kommune og ErhvervSkanderborg til dialogmøde om, hvordan vi i fællesskab kan finde gode ideer og løsninger, der kan fremme bæredygtig transport mellem stationen og områdets virksomheder.

På dialogmødet kan du bl.a. høre Lise Bjørg Pedersen, sekretariatschef ved DI Transport, fortælle om vigtigheden af kollektiv transport for virksomhedernes udvikling, og få seneste nyt fra Skanderborg Kommune om vej og trafiktiltag i Stillingområdet.


Program (forbehold for ændringer)

16:00 Velkommen ved borgmester Frands Fischer

  • ”Fremtidens pendlermønstre og vigtigheden af den kollektive transport for virksomhederne” ved Lise Bjørg Petersen, sekretariatschef i DI Transport

  • Seneste nyt om Stilling Station og transporttiltag i Stilling-området, samt erfaringer fra undersøgelse om transportvaner blandt Kamstrups medarbejdere ved Skanderborg Kommune

  • Workshop: Hvordan kan kommune og erhvervsliv i fællesskab finde på nye og bæredygtige tiltag, der kan understøtte transporten mellem den nye station og de lokale virksomheder?

  • Netværk og sandwich

18:30 Tak for i dag

Arrangementet er gratis for alle, men tilmelding er nødvendig.

Vi glæder os til at se dig!

torsdag den 27. januar 2022
Kl. 16.00-18.30

Toprent A/S, Niels Bohrs Vej 34, Stilling, 8660 Skanderborg

ErhvervSkanderborg & Skanderborg Kommune

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk