Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Succesfuld ansættelse af unge

Hvordan sikrer du en god onboarding af unge medarbejdere i din virksomhed?

Det sætter vi spot på denne eftermiddag med oplæg fra Cabi og Ungecentreret Skanderborg/UU Skanderborg (ungdommens uddannelsesvejledning).

Unge mennesker uden arbejdsmarkedserfaringer kender oftest ikke normerne på en arbejdsplads. Der er noget, de ikke ved – og derfor noget, de skal lære, udover at løse en konkret opgave. Derfor er det godt at forberede sig som arbejdsplads.

I det første oplæg fra Cabi sætter vi fokus på, hvordan I som virksomhed tager godt imod de unge og uerfarne medarbejdere. Og du får konkrete redskaber til både før start, til den første dag, til den første tid og til løbende opfølgning.

Oplægget giver dig også et overblik over, hvad I som virksomhed konkret kan gøre for at sikre, at ansættelse af unge bliver en succes – og hvor der kan være hjælpe at hente.

Ungecenteret Skanderborg, som står for den kommunale ungeindsats, deler ud af deres viden og erfaring om arbejdet med de unge. Oplægget kommer omkring:


  • Hvilke unge møder vi i Jobcenter-regi?
  • Hvilke problemstillinger/udfordringer har disse unge?
  • Hvilke forløb og støtte kan vi tilbyde dem? Herunder praktiksamarbejde og erhvervsmentor
  • Konkrete eksempler på, når det lykkedes med de unge
  • Samarbejde mellem de unge og virksomhederne – hvordan hjælper du bedst de unge med at blive godt modtaget og integreret på arbejdsmarkedet?


Mød oplægsholderen fra Cabi

Tanya Møller-Kapulitsa rådgiver og sparrer omkring virksomheders sociale ansvar, generel trivsel, unge og veteraner. Tanya har også solid viden om social beskæftigelse i byggebranchen.

Tanya har ti års erfaring med HR i en privat virksomhed og bruger sin viden med ledelse, rekruttering, sygefravær og fastholdelse i Cabi.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Tanya Møller-Kapulitsa

torsdag den 7. april 2022
Kl. 14.00-16.00

ETK EMS Skanderborg A/S, Industrivej 45, Stilling, 8660 Skanderborg

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk