Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Bæredygtighed – hvordan kommunikerer du det rigtige?

Bæredygtighed er hot stuff, og det burde være ligetil at kommunikere om det, for hvem vil ikke gerne handle ansvarligt ved at støtte en bæredygtig sag eller købe et bæredygtigt produkt?

Men er det så ligetil?

Ikke helt. Kommunikation om bæredygtighed handler ekstra meget om holdninger – både hos forbrugeren og producenten. Derudover er bæredygtighed som konkurrenceparameter i kommunikationen ret nyt, men ikke desto mindre reguleret ret stramt.

Stærke holdninger er på den ene side nemt at kommunikere om, men kan samtidig også skræmme nogen væk. Et nyt felt med nye mekanismer kan ovenikøbet betyde, at det kan føles som det vilde vesten ift. hvordan man gebærder sig på feltet. 

Oven i cocktailen kommer nogle tydelige regler, der skal følges. Tilsammen giver det et nyt og spændende felt, der indimellem kan føles som et minefelt at navigere i.


Denne morgen får du indblik i:

  • Hvad du som ansvarlig for virksomhedens kommunikationen SKAL vide
  • Hvad, du skal sikre dig, bliver overholdt
  • Hvilke holdninger og typer af forbrugere, du skal have i baghovedet i din kommunikation


Målgruppe

Alle der arbejder med kommunikation og marketing og/eller virksomhedens bæredygtige udvikling/grønne omstilling.


Mød oplægsholderen

Grethe er Pihl i Pihl & Østergaard, som arbejder med bæredygtig forretningsudvikling og kommunikationen herom internt og eksternt. 

Grethe har en solid baggrund inden for virksomhedskommunikation, formidling og forretnings-idéudvikling.

Pihl & Østergaard hjælper virksomheder i gang med at arbejde med bæredygtighed og med at identificere bæredygtige indsatser ud fra virksomhedens kerneforretning.

Vi hjælper virksomheder med at kommunikere strategisk om deres bæredygtige tiltag med udgangspunkt i valid dokumentation for ærlig kommunikation om tiltagene viser sig positivt på bundlinjen.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Grethe Pihl

onsdag den 20. april 2022
Kl. 9.00-11.00

Busch Vakuumteknik A/S, Parallelvej 11, 8680 Ry

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeldingsfrist overskredet, kontakt ErhvervSkanderborg direkte
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk