Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Når den uperfekte proces bliver en god forretning

Kendetegnende for mange processer er, at noget kommer efter noget andet. Vi kender alle til dem i en eller anden grad. De bliver skabt, fordi vi ønsker at sætte gang i en bevægelse hen imod et kort- eller langsigtet mål.

Den uperfekte proces er der, hvor vi prøver at finde vejen hen til et sted, vi måske endnu ikke kan se eller helt ved, hvad er. Og let’s face it. Dem er der ret mange af.

Måske har din virksomhed stået overfor dem, når I produktudvikler, når I strategiudvikler, når I arbejder med digital udvikling, når I skal innovere, eller når I tænker på den bæredygtige omstilling,I enten er i gang med eller står overfor?

Med dette oplæg vil jeg inspirere til, hvordan du og dine kolleager gennem det uperfekte mindset kan gøre op med forestillingen om, at vi kan regne den ud. Når vi giver slip på forventningen om, at det rigtige findes, kan vi i højere grad prøve os frem, forbeholde os retten til at blive klogere undervejs og selvfølgelig også lave en plan for det, der rent faktisk er styrbart. Det kræver dog samtidig en bevidsthed om, hvornår det er muligt at gøre hvad. 

Så hvis I vil sætte handling bag ordene, er oplægget et forstyrrende indspark med konkrete anvisninger til netop dette. For måske er det netop handlingerne, der skal komme først – og ikke ordene.

Kort sagt er der brug for at turde slippe behovet for kontrol og lade den uperfekte proces være et vilkår – ja ligefrem en driver. Det kan nemlig være med til at skabe mere handlekraft, mere mening og mere værdi i jeres praksis. Det må da alt andet lige være en god forretning.

Arrangementet er målrettet alle der i en eller anden grad deltager i eller leder processer og udvikling i organisationen.


Om Marie Bergh Lødrup

Marie har mere end 15 års erfaring som proceskonsulent, projektleder og specialist indenfor udviklingsprocesser i organisationer bl.a. Region Midt og BESTSELLER.

Marie har ved siden af sit arbejde, som Chefkonsulent på lederuddannelser for SMV’er hos Erhvervsakademi Aarhus, sin freelancevirksomhed Uperfekt Proces. Forretningsgrundlaget i Uperfekt Proces er at handle sig til nye tanker og give slip på forventningen om, at vi kan regne den ud.

Derudover driver driver Marie også platformen Vores Bæredygtighed i samarbejde med en anden virksomhed.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Marie Bergh Lødrup

torsdag den 16. september 2021
Kl. 14.00-16.00

Sted følger

8. september 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk