Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Intro til WordPress

Dette arrangement er målrettet dig, der har brug for at få styr på de basale funktioner i WordPress samt tips & tricks til, hvordan du vælger et godt tema og de rigtige plugins – fx så du undgår hackerangreb.

Måske er du i gang med at lave en ny hjemmeside i WordPress – eller måske har du ansvaret for en eksisterende hjemmeside, som trænger til en brush-up?

Deltag på del 1 eller del 2 - eller begge!

På opfordring har vi sammensat et 2-delt program; 1 times intro (del 1) efterfulgt af 2-timers workshop (del 2) - her er dog maks. 8 pladser. Bemærk; særskilt tilmelding til intro og workshop!

Vi starter med en times introduktion til WordPress, som giver dig et overblik over, hvordan systemet fungerer og hvordan du griber opgaven an, hvis du skal bygge en hjemmeside i WordPress.

• Kort præsentation af WordPress

• Eksempler på hvad WordPress kan bruges til

• Overvejelser omkring valg af tema + implementering

• Plugins – hvad er det? Liste over gode plugins

• Sikkerhed & vedligeholdelse

Denne del af arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms.


Workshop – maks. 8 pladser

Efter en kort pause fortsætter vi med en 2-timers workshop, hvor du med hjælp fra underviseren arbejder med dit eget WordPress-projekt.

Pris for workshoppen er 750 kr. + moms pr. person inkl. let forplejning - prisen gælder kun for medlemmer af ErhvervSkanderborg.

Læs mere om workshoppen her

Få Ivans bedste guldkorn!

Underviser er Ivan Sampedro Staub fra bureauet Sampedro ApS. Han har mere 10 års erfaring med opbygning af hjemmesider og webshops i WordPress - så han bringer masser af guldkorn, do's & don'ts til arbejdsbordet.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Ivan Sampedro Staub

tirsdag den 21. september 2021
Kl. 8.45-9.45

Sted følger

13. september 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervskonsulent
Line Ebbesen
T: 40 20 54 30
M: lbe|erhvervskanderborg.dk