Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Frigiv tid ved brug af kontor-robotter

Vil du gerne slippe for indtastninger og kedeligt arbejde? 

Vil du gerne have energi til at gøre de ting der skaber værdi for virksomheden og for kunderne?

Denne eftermiddag kan du hente inspiration, når vi viser konkrete praktiske eksempler på, hvordan vi kan automatisere, og bruge software robotter til at gøre vores dagligdag bedre, sjovere og skabe mere værdi.

Arrangementet er målrettet virksomheder mellem 10-500 ansatte, der har behov for at frigøre tid til vækst og udvikling ved at automatisere administrative rutineopgaver eller udvikle serviceniveauet overfor kunder. 

Kontorrobotter er relevant for alle brancher – og i alle områder af virksomhedens drift, fra administration til indkøb, HR og service.

Om oplægsholderen

Peter S. Bøje er direktør i Auto-Flow ApS, der rådgiver store og små virksomheder omkring digitalisering og automatisering. Peter er også bestyrelsesformand for en række virksomheder og organisationer. 

Han har en baggrund inden for organisationsudvikling, økonomi og jura, og er desuden certificeret ledelsescoach og mentor

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Peter S. Bøje

onsdag den 22. september 2021
Kl. 14.00-16.00

Ambiente A/S, Ørstedsvej 16, 8660 Skanderborg.

14. september 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk