Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Pension og forsikringer for selvstændige

Mange selvstændige udskyder beslutningerne om pension og forsikringer. Som selvstændig er DU virksomhedens vigtigste aktiv – så du skal passe på dig selv!


På dette webinar vil en rådgiver fra Pension for Selvstændige fortælle om de muligheder og udfordringer, du som selvstændig og virksomhedsejer skal være opmærksom på, når du opretter en forsikring/pension – og hvilke knapper du nemt kan trykke på for at få mere ud af dine penge.

Det er vigtig viden, hvis du vil spare op til pensionsalderen på bedst mulig vis, og sikre din og din families økonomi i fremtiden.

Pension for Selvstændige er en non-profit fond, som er stiftet af SMVdanmark samt en række øvrige organisationer for selvstændige. Formålet er at sikre selvstændige ordentlige vilkår og lave omkostninger på deres pensions- og forsikringsordninger. Du kan læse mere om Pension for Selvstændige på www.pfs.dk

Vi starter med et oplæg, og herefter er der mulighed for at stille spørgsmål. Du kan også vælge at booke et gratis pensionstjek og individuel rådgivning.

Webinaret er gratis for alle.

Vi glæder os til at se dig online!

onsdag den 6. oktober 2021
Kl. 8.30-9.00

Online via Teams. Du modtager en mail med et link til at deltage.

28. september 2021

Medlem
GRATIS
Andre
GRATIS

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk