Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

Ledelse med mening som aktivt stof (MUS)

Hvordan kan MUS-samtaler være med til at accelerere organisationens evne til at nå sine målsætninger? Realisere sin vision?

Hvordan kan man bedrive ledelse med mening som aktivt stof, så medarbejderne bliver mere motiverede, mere produktive og udvikler sig mere?

Denne eftermiddag kommer vi til at snakke om, hvilke grundlæggende behov mennesker i en organisation har – og hvordan man som leder kan blive lidt mere empatisk i praksis og facilitere værdiskabende dialoger med medarbejderne, der ikke bare bidrager til medarbejdernes egen trivsel, men i høj grad også organisationens bundlinje.

Derudover vil oplægsholder Joachim Langagergaard kort demonstrere det digitale redskab, som virksomheden har udviklet, der understøtter netop denne form for dialoger og ledelsesadfærd.

Arrangementet er målrettet alle med ansvar for MUS-samtaler og/eller ledelsesansvar.


Om oplægsholderen
Joachim Langagergaard er direktør og partner i den østjyske virksomhed Musskema.dk, der siden 2006 har udviklet digitale ledelsesredskaber, der understøtter god ledelse i både offentlige og private organisationer. Han har stor erfaring i at holde kurser og foredrag om ledelse, der skaber positive resultater på virksomhedens mange forskellige bundlinjer – fra økonomi og produktivitet til motivation, trivsel og engagement. 

Kernen i Musskema.dk er at accelerere organisationens evne til at kunne realisere sine mål. Virksomheden samarbejder tæt med Aarhus Universitet om at basere redskaberne på ledelsesforskning. Musskema.dk anvendes i ca. 650 virksomheder i Danmark – i alt næsten 7000 ledere og 100.000 brugere. Dagbladet Børsen har kåret virksomheden som Gazelle fem år i træk.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Oplægsholder

Joachim Langagergaard

torsdag den 14. oktober 2021
Kl. 14.00-16.00

Rye Nørskov Gods, Tinghusvej 4, 8680 Ry.

6. oktober 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Anja Ellersgaard Basse
T: 24 22 44 11
M: aeb|erhvervskanderborg.dk