Log ind Tilmeld nyhedsbrev Telefon: 2422 4411

De vigtigste IT-sikkerhedsdiscipliner 2021, helt konkret!

”Truslen fra cyberkriminalitet er MEGET HØJ. Alle danske myndigheder, virksomheder og borgere er udsat for en vedvarende og aktiv trussel fra cyberkriminelle. Truslen underbygges af de cyberkriminelles evne til at udvikle og omstille sig til nye virkeligheder” Kilde: Rapport Center for Cypersikkerhed 1. juni 2021

I modsætning til fysisk kriminalitet, så udvælger den IT-kriminelle ikke jeres virksomhed, men jeres virksomhed dukker op på deres liste, grundet døre I bevidst eller ubevidst har ladet stå ulåste.

Det der fungerede i 2020 er allerede på vej til at blive forældet, desværre. I kampen mod de IT-kriminelle gælder det om at være opdateret og hegne sin virksomhedsdata ind på flere områder.

På webinaret vil vi gennemgå de 5 områder der erfaringsmæssig dækker flest IT-sikkerhedsudfordringer. Programmet  er delt op i:

  1. INFO: De 5 områder du helt konkret bør kende til, enten som leder eller IT-medarbejder
  2. DIALOG: Du drøfter i mindre grupper emnet og udfordringerne med de øvrige deltagere
  3. OPSAMLING: Du får adgang til info-materiale, + et gratis tiltag, du kan sætte i gang lige efter webinaret

Om oplægsholderne
Systemtech A/S er en Skanderborg funderet IT-konsulentvirksomhed der siden 2004 har arbejdet med kunder i hele Danmark fx kommuner, energisektoren, og små som store private kunder. Grundtanken “god stabil og performanceoptimeret IT” gennemsyrer vores tilgang til arbejdet med kundernes forretningskritiske IT-systemer. Vi har stærke kompetencer til både rådgivning og praktisk arbejde indenfor databaser og IT-infrastrukturløsninger herunder IT-sikkerhed.

Du vil på webinaret møde:

Ronni Povlsen der er seniorkonsulent og dagligt arbejder med vores kunder og Dorte Møller kommerciel chef i Systemtech og med hele sin karriere indenfor teknologirådgivning. 

De har begge fokus på at gøre det håndgribeligt og forståeligt, også hvis du ikke selv er en haj til IT-sikkerhed.

Arrangementet er gratis for medlemmer af ErhvervSkanderborg. Andre: 500 kr. + moms. Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. for udeblivelse uden afbud senest 2 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se dig online!

Oplægsholdere

Dorte Møller

Ronni Povlsen

torsdag den 28. oktober 2021
Kl. 8.30-10.00

Online via Teams. Du modtager en mail med et link til at deltage.

20. oktober 2021

Medlem
GRATIS
Andre
kr. 500,-

Tilmeld
Erhvervschef
Marianne Kristensen
T: 30 35 25 85
M: mak|erhvervskanderborg.dk